Έξαλλη η Σκορδά με Σρόιτερ για φυλακές Τρίπολης: «Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη ενός φυλακισμένου για σεξουαλικά αδικήματα» (βίντεο)

Έξαλλη η Σκορδά με Σρόιτερ για φυλακές Τρίπολης: «Δεν με ενδιαφέρει η γνώμη ενός φυλακισμένου για σεξουαλικά αδικήματα» (βίντεο)

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, ο οποίος πήγες στις φυλακές της Τρίπολης - όπου κρατούνται όσοι έχουν διαπράξει ή κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα- και μια δήλωση από έναν συγκρατούμενο του Δημήτρη Λιγνάδη πως «ήταν τύχη για εμάς»

Ο Αντώνης Σρόιτερ με την κάμερα της εκπομπής πραγματοποίησε αυτοψία στις φυλακές Τρίπολης.

Για πρώτη φορά, τηλεοπτικός φακός μπήκε στην φυλακή, όπου κρατούνται όσοι έχουν διαπράξει ή κατηγορούνται για σεξουαλικά αδικήματα.

Οι κρατούμενοι μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής, για τα αδικήματα, τις ποινές τους και τη ζωή στη φυλακή και… για την παράσταση στην οποία πρωταγωνίστησαν, με σκηνοθέτη τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Ένας εξ αυτών είπε: «Χαρήκαμε πάρα πολύ γιατί δόθηκε στους κρατούμενος να έχουν μία εμπειρία, να γνωρίσουμε έναν πάρα πολύ καλό σκηνοθέτη και να συμμετέχουμε… Ήταν τύχη.»!

Μετά το απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή, Το πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ήταν τύχη που μπήκε ο Λιγνάδης φυλακή και τους σκηνοθέτησε…»!

Η Φαίη Σκορδά είπε «αυτό το κομμάτι ήταν άτοπο… όταν ακούω κρατούμενο, που έχει δικαστεί για σεξουαλικά αδικήματα, δεν θέλω να τον ακούσω να λέει για τα 200 χρόνια για τον εορτασμό… Τη μια στιγμή; Είναι η προσωπική μου θέση… Θα μπορούσε να μην μπει αυτό το απόσπασμα»!

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε αντίθετη άποψη:

- «Αυτή τη στιγμή δύο προβεβλημένοι Έλληνες, ο Λιγνάδης και ο Φιλιπππίδης είναι στη φυλακή

- Άρα πας να πάρεις παράπλευρα το αποκλειστικό…. Το κάνουν και τα μεσημεριανά χρόνια» και τότε ο Λιάγκας είπε «είναι δημοσιογραφική επιτυχία….»!



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3B5SGIT
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη