Η Βασίλισσα Ελισάβετ πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο

Η Βασίλισσα Ελισάβετ πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο

Η βασίλισσα Ελισάβετ Β' πέρασε μια νύχτα στο νοσοκομείο, αφού έλαβε συμβουλές να ξεκουραστεί και να ακυρώσει μια επίσκεψη στη Βόρεια Ιρλανδία αυτή την εβδομάδα, όπως αναφέρει το Μπάκιγχαμ.

Μετά από ιατρική συμβουλή να ξεκουραστεί για λίγες μέρες, η Βασίλισσα Ελισάβετ πήγε στο νοσοκομείο το απόγευμα της Τετάρτης για κάποιες εξετάσεις.

Το εγχώριο πρακτορείο ειδήσεων της Βρετανικής Ένωσης Τύπου ανέφερε ότι το ταξίδι στο νοσοκομείο ήταν απροειδοποίητο.

Ωστόσο, η διανυκτέρευση έγινε για «πρακτικούς λόγους», πρόσθεσε, χωρίς να αποκαλύψει το συγκεκριμένο νοσοκομείο ή τη φύση των εξετάσεων.

Η βασίλισσα, η οποία είναι ο μακροβιότερος μονάρχης της Βρετανίας, καθώς βρίσκεται στο θρόνο από το 1952, λέγεται ότι επέστρεψε στο γραφείο της το απόγευμα της Πέμπτης, αναλαμβάνοντας ελαφρά καθήκοντα.

Επρόκειτο να παραστεί σε οικουμενική λειτουργία στη συνοριακή πόλη Armagh την Πέμπτη για τον εορτασμό των 100 χρόνων από τη δημιουργία της Βόρειας Ιρλανδίας.

Αλλά το παλάτι είπε την Τετάρτη το πρωί ότι «δέχτηκε απρόθυμα τις ιατρικές συμβουλές για ξεκούραση για τις επόμενες ημέρες».

Η απόφαση δεν σχετιζόταν με τον κορονοϊό και λέγεται ότι ξεκουραζόταν στην κατοικία της στο Κάστρο του Ουίνδσορ, δυτικά του Λονδίνου.

Η βασίλισσα είχε ένα φορτωμένο πρόγραμμα από τότε που επέστρεψε από το απομακρυσμένο κτήμα Balmoral στη βορειοανατολική Σκωτία στις αρχές Οκτωβρίου.

Την Τρίτη, είχε εμφανιστεί ευδιάθετη καθώς παρέθεσε δεξίωση στο Windsor για ηγέτες διεθνών επιχειρήσεων που παρευρέθηκαν σε μια κυβερνητική σύνοδο κορυφής επενδύσεων.

Η βασίλισσα αναμένεται να συμμετάσχει σε άλλα ανώτερα στελέχη της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του μεγαλύτερου γιου και του κληρονόμου της, πρίγκιπα Κάρολου, 72 ετών, για μια σειρά εκδηλώσεων που συνδέονται με την επερχόμενη σύνοδο κορυφής του ΟΗΕ για το κλίμα στη Γλασκώβη τον επόμενο μήνα.

Την περασμένη εβδομάδα, εμφανίστηκε σε μια μεγάλη δημόσια εκδήλωση χρησιμοποιώντας ένα μπαστούνι, αλλά οι βασιλικοί αξιωματούχοι είπαν ότι δεν συνδέεται με κάποια συγκεκριμένη κατάσταση υγείας.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3B4pgL4
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη