Σοκ στο Ηράκλειο: Νεαρή γυναίκα καταγγέλλει τον πρώην της για ομαδικούς βιασμούς και σωματεμπορία

Σοκ στο Ηράκλειο: Νεαρή γυναίκα καταγγέλλει τον πρώην της για ομαδικούς βιασμούς και σωματεμπορία

Νεαρή γυναίκα στο Ηράκλειο καταγγέλλει τον πρώην σύντροφό της για σειρά αδικημάτων. Μιλάει μέχρι και για ομαδικούς βιασμούς και σωματεμπορία.

Άγριες καταστάσεις σωματεμπορίας, κακοποιήσεων, βιασμών, ακόμα και ομαδικών, καταγγέλλει μία νεαρή γυναίκα από το Ηράκλειο. Το περιεχόμενο των όσων περιγράφει προκαλούν σοκ, ενώ η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Οι καταγγελίες αυτές στρέφονται τόσο κατά ενός 50χρονου Ηρακλειώτη, με τον οποίο η κοπέλα φέρεται να διατηρούσε σχέση για πολλά χρόνια, όσο και κατά άλλων προσώπων.

Ο 50χρονος θα απολογηθεί τη Δευτέρα

Ο 50χρονος, ο οποίος αρχικώς συνελήφθη για φθορά ξένης ιδιοκτησίας (σε αυτοκίνητο) αντιμετωπίζει βαρύτατες ποινικές διώξεις για εμπορία ανθρώπων κατ' επάγγελμα, ομαδικό βιασμό κατ' εξακολούθηση, βιασμό κατ' εξακολούθηση κ.α. Αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο ίδιος αρνείται τις αποδιδόμενες κατηγορίες και φέρεται να ισχυρίζεται ότι οι ερωτικές συνευρέσεις με τρίτα πρόσωπα και ζευγάρια εντάσσονταν στο πλαίσιο της ερωτικής ζωής που είχαν επιλέξει από κοινού, τόσο ο ίδιος όσο και η κοπέλα.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3lmMckf
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη