-->

Δένδιας: «Οι ενέργειές μου είναι προϊόν στενής και ειλικρινούς συνεργασίας» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

(Φωτ.: Intime)

Απαντήσεις στην αξιωματική αντιπολίτευση (κυρίως) δίνει ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, αναφορικά με την «προσπάθεια οικοδόμησης μιας εικόνας διαφοροποίησης από τον πρωθυπουργό, σε μια σειρά θεμάτων».

Ο Νίκος Δ΄ένδιας ξεκαθαρίζει (μέσω Twitter) «άπαξ και διά παντός» ότι οι ενέργειες που κάνει εντός κι εκτός των συνόρων είναι «προϊόν της στενής και ειλικρινούς συνεργασίας» που έχει ίδιος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στις (τρεις) αναρτήσεις που έκανε ο υπουργός Εξωτερικών αναφέρει τα εξής:  «Κατανοώ την ανάγκη (κατ' εξοχήν) του ΣΥΡΙΖΑ, λόγω απόλυτης ένδειας πολιτικής πρότασης, να προσπαθεί να οικοδομήσει μία εικόνα διαφοροποίησής μου από τον Πρωθυπουργό, σε μία σειρά θεμάτων. Καθιστώ σαφές, άπαξ και διά παντός: Ως Υπουργό Εξωτερικών με επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Την κυβέρνησή του εκπροσωπώ και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, όπως τονίζω σε κάθε ευκαιρία. Οι ενέργειές μου είναι το προϊόν της στενής και ειλικρινούς συνεργασίας μου μαζί του και η ισχυρή προσήλωσή μου στην επιτυχία των κυβερνητικών στόχων είναι δεδομένη».from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3BfyepO
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->