Τέλος τα mini lockdown και η απαγόρευση κυκλοφορίας - Επανέρχεται η μουσική και ο χορός στα τραπέζια χωρίς αποστάσεις

Τέλος τα mini lockdown και η απαγόρευση κυκλοφορίας - Επανέρχεται η μουσική και ο χορός στα τραπέζια χωρίς αποστάσεις

Τέλος στα mini lockdown και στην απαγόρευση κυκλοφορίας στις κόκκινες περιοχές σύμφωνα με πληροφορίες.

Συγκεκριμένα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον στις κόκκινες περιοχές δεν θα υπάρχει πρόβλεψη για μίνι lockdown, οπότε οι απαγορεύσεις για μουσική και κυκλοφορία από τις 01:00 έως τις 06:00, τα μέτρα δηλαδή που ίσχυαν σε αυτές τις περιπτώσεις δεν θα τίθενται σε εφαρμογή.

Όπως φαίνεται η πολιτική προστασία θα ανακοινώνει μεν κανονικά τις κόκκινες περιοχές προκειμένου να γνωρίζουν σε ποιες υπάρχει αυξημένο ιικό φορτίο και ποιες πρέπει να προσέξουν αλλά, θα συνεχίζει η δραστηριότητα σε αυτές κανονικά χωρίς κανένα περιορισμό.

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες, καταργείται η πληρότητα στα καταστήματα, δεν θα υπάρχει όριο καθήμενων το οποίο τώρα βρίσκεται στα 10 άτομα, ενώ επίσης δεν θα υπάρχουν αποστάσεις.

Στους χώρους διασκέδασης και εστίασης θα επιτρέπεται πλέον κανονικά ο χορός και η μουσική ανεξάρτητα από το επίπεδο κινδύνου στο οποίο βρίσκεται η εκάστοτε περιοχή.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη από τις 10:00 το πρωί συνεδριάζει η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων. Με προϋπόθεση τη σύμφωνη γνώμη των επιστημόνων, η Kυβέρνηση προτίθεται να δώσει το «πράσινο φως» στα παραπάνω μέτρα τα οποία θα επανεξεταστούν εκ νέου σε δεκαπέντε ημέρες.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3a9jT1Z
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη