ΠΑΣ Λαμία: Επίσκεψη στην προπόνηση του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών πραγματοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ιωάννης Οικονόμου


Επίσκεψη στην προπόνηση του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, βουλευτής Φθιώτιδος και μέλος του σωματείου μας κ. Ιωάννης Οικονόμου τον οποίο υποδέχθηκαν τα παριστάμενα μέλη της Διοίκησης του σωματείου, η έφορος τμήματος και η γενική αρχηγός.

Αφού παρακολούθησε μέρος της προπόνησης, δήλωσε εντυπωσιασμένος που παρά τη συνεχή βροχόπτωση τα κορίτσια συνέχιζαν απτόητα να εκτελούν τις οδηγίες του προπονητή, ευχήθηκε στο προπονητικό τιμ και στις αθλήτριες του συλλόγου κάθε επιτυχία στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν που ξεκινάει για το τμήμα την 31 Οκτωβρίου (λόγω του ρεπό της πρώτης αγωνιστικής), αφού δεν κατέστη δυνατή η παρουσία του στον επίσημο Αγιασμό που  πραγματοποιήθηκε προ μηνός.

Σε ανάμνηση της επίσκεψης του, η Διοίκηση του συλλόγου του δώρισε μια κούπα με το έμβλημα του συλλόγου, όπου αναγράφεται ¨ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ¨ για να κοσμεί το γραφείο του ενώ ανέλαβε την υποχρέωση να μεταφέρει και στις υπόλοιπες αθλήτριες που απουσίαζαν τις ευχές του.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη