Κύμα συμπαράστασης στη Φώφη Γεννηματά, πότε θα πάρει εξιτήριο (βίντεο)

(Φωτ.: Intime)

Ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης από τον πολιτικό κόσμο και όχι μόνο έχει «αγκαλιάσει» τη Φώφη Γεννηματά που νοσηλεύεται για τρίτο 24ωρο στον «Ευαγγελισμό».

Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες το πρωί επισκέφτηκε την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ στον 10ο όροφο του «Ευαγγελισμού» ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενώ το απόγευμα βρέθηκε στο πλευρό της ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ δεν θα υποβληθεί σε επέμβαση αλλά θα συνεχίσει με θεραπευτική αγωγή σε αυτή τη νέα περιπέτεια με την υγεία της. Μάλιστα, είναι πιθανό να λάβει εξιτήριο τις επόμενες ημέρες από το νοσοκομείο και να επιστρέψει στο σπίτι της.

Η ίδια από την πρώτη στιγμή μέσα από τον «Ευαγγελισμό» διαβεβαίωνε τους στενούς της συνεργάτες ότι παραμένει αισιόδοξη. Η Φώφη Γεννηματά -υπό τις οδηγίες και των γιατρών που την παρακολουθούν- ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να δώσει ταυτόχρονα και τη μάχη στην κούρσα διαδοχής για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ. Μετά τον Νίκο Ανδρουλάκη αναστολή κάθε προεκλογικής δραστηριότητάς τους ανακοίνωσαν και οι άλλοι υποψήφιοι για πρόεδροι του κόμματος.

ΚΙΝΑΛ – Δεν αλλάζει το χρονοδιάγραμμα για την εκλογή προέδρου

Η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών δεν αλλάζει, όπως επισημαίνει το Mega, με τον πρώτο γύρο να διεξάγεται στις 5 Δεκεμβρίου. Η Φ. Γεννηματά ξεκαθάρισε άλλωστε ότι ως πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θα εγγυηθεί την ενότητα του κόμματος και την εκλογική διαδικασία.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2YKu5MB
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη