Χρήστος Σταϊκούρας για Νοσοκομείο Λαμίας: Ογκολογική Κλινική με Ακτινοθεραπεία - Εγκρίθηκε η ένταξη του Έργου στο Ταμείο Ανάκαμψης

Σήμερα, είναι μια σημαντική ημέρα για τους πολίτες της Λαμίας, της Φθιώτιδας, της Στερεάς Ελλάδας, για το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η Κυβέρνηση, τα Υπουργεία Υγείας και Οικονομικών, δρομολογούν το έργο «Δημιουργία Ογκολογικής Κλινικής με Ακτινοθεραπεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας», με απολύτως εξασφαλισμένους πόρους.

Στην κατεύθυνση αυτή, και στο πλαίσιο σειράς ένταξης έργων αναβάθμισης υποδομών και υπηρεσιών δημόσιας υγείας στο Ταμείο Ανάκαμψης, εγκρίθηκε η ένταξη του εν λόγω έργου, που περιλαμβάνει την ανέγερση νέου κτιρίου στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας για την επέκταση της

Ογκολογικής Κλινικής, και την ανάπτυξη νέου Κέντρου Ακτινοθεραπείας και Τμήματος Πυρηνικής Ιατρικής.

Θέλω να ευχαριστήσω όσους συνέβαλλαν στην υλοποίηση αυτού του καθοριστικού – για την ενίσχυση του Νοσοκομείου – βήματος.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη