Γιώργος Μουλκιώτης: Να αρθεί η συγκοινωνιακή απομόνωση της ευρύτερης περιοχής Αμφίκλειας - Ελάτειας

Ο βουλευτής Βοιωτίας και τομεάρχης εργασίας του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Μουλκιώτης, με άμεση κοινοβουλευτική παρέμβαση προς τους Υπουργούς Υποδομών & Μεταφορών και Εσωτερικών, κατέθεσε στην Βουλή ως αναφορά το Ψήφισμα της Πρωτοβουλίας Πολιτών Αμφίκλειας, εκπροσώπων του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας, του Δήμου Δελφών, των Δημοτικών κοινοτήτων, των Τοπικών κοινοτήτων, των τοπικών συλλόγων και κατοίκων 34 Δημοτικών Ενοτήτων και Κοινοτήτων των Νομών Φθιώτιδας και Φωκίδας.  

Με την παρέμβασή του, ο βουλευτής προωθεί στους αρμόδιους Υπουργούς τη διαμαρτυρία για την συγκοινωνιακή απομόνωση της περιοχής και συγκεκριμένα για την αδικαιολόγητη συρρίκνωση των σιδηροδρομικών δρομολογίων  στην παλιά γραμμή Τιθορέα – Αμφίκλεια – Λιλαία – Μπράλος – Λειανοκλάδι από 16 την εβδομάδα σε μόλις 4 δρομολόγια την εβδομάδα καθώς και για την σχεδόν ολοκληρωτική απουσία δρομολογίων των ΚΤΕΛ στην περιοχή.

Κατά συνέπεια, οι συνυπογράφοντες Φορείς, Σύλλογοι και Δήμοι απαιτούν την άμεση επαναφορά των 16 προηγούμενων δρομολογίων του σιδηρόδρομου, καθώς και την επαναφορά  των παλιότερων δρομολογίων των ΚΤΕΛ στην περιοχή και τη δρομολόγηση νέων, που να συνδέουν τις κοινότητες της περιοχής μεταξύ τους και φυσικά με τη Λαμία και τη Λειβαδιά.

Ο Γιώργος Μουλκιώτης συμμερίζεται ανεπιφύλακτα και συντάσσεται απόλυτα με το σοβαρό και δίκαιο αίτημα της Πρωτοβουλίας των Πολιτών Αμφίκλειας και των συνυπογραφόντων Φορέων, Συλλόγων και Δήμων, ζητώντας την λήψη μέτρων ώστε να δοθεί άμεση λύση στα εν λόγω προβλήματα. 

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη