Πορτοσάλτε για διαγραφή του από ΕΣΗΕΑ: Μπορώ να δημοσιογραφώ όσο υπάρχει ο ΣΚΑΪ

INTIME

Πρώτη δήλωση του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε μετά την διαγραφή του από την ΕΣΗΕΑ. 

«Μπορώ να δημοσιογραφώ δόξα τω θεό, να υπάρχουν δημοκρατικά "μαγαζιά", να υπάρχει ο ΣΚΑΪ» είπε σήμερα ο Άρης Πορτοσάλτε σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ. 

Υπενθυμίζεται ότι χθες το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ένωσης Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών αποφάσισε χθες να διαγράψει οριστικά τον Άρη Πορτοσάλτε, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του δημοσιογράφου.

Στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση στην ΕΣΗΕΑ, λέγοντας: «Και επειδή κάποιοι άνθρωποι παρασύρονται από αυτές τις ανοησίες: Είτε με διαγράψει, είτε δεν με διαγράψει η ΕΣΗΕΑ, δεν με αφορά καθόλου. Συνεχίζω κανονικά, απλώς δεν συνδικαλίζομαι. Θα ήθελα το συνδικαλιστικό μου όργανο να είναι σοβαρό όργανο. Δυστυχώς και η αριστερά και η δεξιά αριστερίλα κατάντησαν το σωματείο μας όπως είναι σήμερα».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/2XbeFjv
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη