Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας:  Μέριμνα φιλοξενίας κατοίκων που για λόγους ασφαλείας θα αναγκαστούν να απομακρυνθούν από τις κατοικίες τους στις Π.Ε. Βοιωτίας και Ευβοίας

Μέριμνα φιλοξενίας κατοίκων που για λόγους ασφαλείας θα αναγκαστούν να απομακρυνθούν από τις κατοικίες τους στις Π.Ε. Βοιωτίας και Ευβοίας.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, δεδομένων των μετεωρολογικών προβλέψεων για πιθανή εκδήλωση επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, στις Π.Ε. Βοιωτίας και Εύβοιας, μεριμνά για την φιλοξενία των πολιτών αυτών που θα αδυνατούν να διαμείνουν στις οικίες τους. 


Προς τούτο παρακαλούνται όσοι στο πλαίσιο εκτέλεσης απόφασης προληπτικής απομάκρυνσης, αποφασιστεί να κάνουν χρήση χώρου φιλοξενίας,  να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6985734029 Μαριάννα Λιάσκου και 6947255261 Νίκος Κριτσίλης (και για τις δυο Περιφερειακές Ενότητες), 


καθώς και στα 


  • 2261029036, 6941414048 Μάριος Κακωσαίος και 6971734978 Αλέξανδρος Μεταξάς για την Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας


  • 2221353690 Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ευβοίας 

 

« Δεδομένων των μετεωρολογικών προβλέψεων για πιθανή εκδήλωση επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, στις Π.Ε. Βοιωτίας και Εύβοιας, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας μεριμνά για την φιλοξενία των συμπολιτών μας, που στο πλαίσιο εκτέλεσης απόφασης προληπτικής απομάκρυνσης θα παραστεί ανάγκη να φιλοξενηθούν.  

Για τον σκοπό αυτό σε συνεργασία με τις Ενώσεις Ξενοδόχων, φροντίσαμε για την δημιουργία διαθεσιμότητας σε ξενοδοχεία στο σύνολο της Περιφέρειας προκειμένου να ικανοποιηθούν οι ανάγκες φιλοξενίας αν και εφόσον αυτές παρουσιαστούν. » 

Δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Ηλίας Μπουρμάς.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη