«Ασφυξία» στις κλίνες covid στο νοσοκομείο Καρδίτσας, περιστατικά θα μεταφέρονται σε Τρίκαλα, Λάρισα και Λαμία

Η πληρότητα στις κλίνες covid του Νοσοκομείου φθάσει στο 100%.

Σε Τρίκαλα, Λάρισα και Λαμία θα μεταφέρονται πλέον οι ασθενείς με κορωνοϊό που χρήζουν νοσηλείας, όταν η πληρότητα στις κλίνες covid του Νοσοκομείου φθάσει στο 100%.

Ήδη η κατάσταση στο γενικό νοσοκομείο Καρδίτσας χτυπάει “κόκκινο” και σήμερα 25 πολίτες νοσηλεύονταν στην κλινική covid, ενώ άλλα 11 ύποποτα περιστατικά τελικά διαγνώστηκαν ως θετικά.

Συγκεκριμένα συνεδρίασε την Τρίτη το Δ.Σ του Νοσοκομείου Καρδίτσας, προεδρεύοντος του κ. Γιώργου Κουκουζέλη και αποφάσισε πως για ασθενείς με κορωνοϊό θα διατίθενται οι 31 κλίνες της κλινικής covid και άλλες 8 στο θάλαμο για τα ύποπτα περιστατικά.

Από εκεί και μετά, οι ασθενείς θα μεταφέρονται τα νοσοκομεία Τρικάλων, Λάρισας και Λαμίας, σε πρώτη φάση, στα οποία ωστόσο η πίεση έχει αρχίσει να αυξάνεται τις τελευταίες ημέρες.

www.thessaliatv.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη