Απαρηγόρητος ο Άλεκ Μπάλντουιν: H φωτογραφία όταν συνειδητοποιεί ότι σκότωσε την Χάτσινς

Απαρηγόρητος ο Άλεκ Μπάλντουιν: H φωτογραφία όταν συνειδητοποιεί ότι σκότωσε την Χάτσινς

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάσιμου τραυματισμού της Χαλίνας Χάτσινς στα γυρίσματα ταινίας - Οι πρώτες εικόνες από το σετ 

Συντετριμμένος είναι ο ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν μετά το δυστύχημα που προκλήθηκε από την εκπυρσοκρότηση του όπλου που χρησιμοποιούσε στα γυρίσματα της ταινίας «Rust».

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν, αυτή την ώρα, φωτογραφίες του γνωστού ηθοποιού τη στιγμή που αντιλαμβάνεται ότι σκότωσε την 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας, Χαλίνα Χάτσινς.

 

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, που επικαλέστηκε εκπρόσωπο της παραγωγής, ο θανάσιμος τραυματισμός της Χάτσινς ήταν «ατύχημα», καθώς αντί για άσφαιρα στο πιστόλι που χρησιμοποιούσε ο πρωταγωνιστής είχαν τοποθετηθεί αληθινές σφαίρες.

«Σύμφωνα με τους αστυνομικούς φαίνεται ότι η σκηνή που γυριζόταν περιλάμβανε τη χρήση πυροβόλου όπλου», ανέφερε σχετική δήλωση. «Οι ντετέκτιβ ερευνούν πώς και τι είδους βλήμα εκτοξεύτηκε.»

Το περιστατικό συνέβη περίπου στη 1:50 μ.μ. τοπική ώρα, είπαν οι αρχές, με την έρευνα να «παραμένει ανοιχτή και ενεργή», καθώς δεν έχουν απαγγελθεί ακόμη κατηγορίες.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3pvmwnN
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη