Προκλητικός Ψωμιάδης για Metoo: «Αν δεν γούσταρες, να μίλαγες τότε» (βίντεο)

Προκλητικός Ψωμιάδης για Metoo: «Αν δεν γούσταρες, να μίλαγες τότε» (βίντεο)

Την αντίθεση του με τις καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας στο πλαίσιο του ελληνικού Metoo εξέφρασε ο πρώην βουλευτής και νομάρχης, Παναγιώτης Ψωμιάδης

Οι καταγγελίες για τα σεξουαλικά εγκλήματα έπρεπε να γίνουν όταν συνέβησαν τα περιστατικά και όχι τώρα, μετά από 20 χρόνια, υποστήριξε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης καλούμενος να σχολιάσει το κίνημα του Metoo.

Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας επανέλαβε μία άποψη που τείνει να στοχοποιεί τα θύματα σεξουαλικών εγκλημάτων, υποστηρίζοντας πως προχωρούν σε καταγγελίες για να κερδίσουν δημοσιότητα.

«Μετά από 20 χρόνια; Αν δεν γούσταρες, να διαφωνούσες τότε. Έκανες τη δουλειά σου τότε και βγαίνεις στην τηλεόραση για να σε ξαναθυμηθούν», σημείωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να σχολιάσει και την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, αναφέροντας πως είναι πολλές περιπτώσεις σαν και την δική του:

«Κατηγορούν όλοι τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αν αθωωθεί ο Φιλιππίδης από το δικαστήριο, ποιος θα τον αποκαταστήσει;», 

«Ήμουν ο Μέσι της πολιτικής, με έχουν κόψει από τα κανάλια»

Ο πρώην Νομάρχης Θεσσαλονίκης εξέφρασε, παράλληλα, και το παράπονο του επειδή δεν τον καλούν πλέον σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Όπως σημείωσε «είναι κομμένος», καθώς φίλοι του δημοσιογράφοι του λένε πως δεν τους επιτρέπει η διοίκηση να τον βγάλουν στα κανάλια.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, που αυτοπροσδιορίστηκε ως «Μέσι» και «Ζορό της πολιτικής», ανέφερε μεταξύ άλλων πως «σε αυτούς που στάθηκα επί δεκαετίες, που τους ευεργέτησα, όταν χτύπησα την πόρτα τους, τις βρήκα κλειστές». 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3mFKdH4
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη