Self Test: Σήμερα το πρώτο τεστ της εβδομάδας για τους μαθητές, αύριο με το αποτέλεσμα στο σχολείο

Self Test: Σήμερα το πρώτο τεστ της εβδομάδας για τους μαθητές, αύριο με το αποτέλεσμα στο σχολείο

Σήμερα θα πρέπει να πραγματοποιήσουν οι μαθητές το self test, με το αποτέλεσμα να δηλώνεται ακόμη στο self-testing.gov.gr

Μέχρι αύριο Τρίτη καλο΄ύνται οι μαθητές να έχουν κοινοποιήσει το αποτέλεσμα του αυτοδιαγνωστικού έλεγχου - self test - τους στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr, προκειμένου να επιστρέψουν με ασφάλεια στο σχολείο.

Σημειώνεται πως φέτος για πρώτη φορά, σε περίπτωση κρούσματος σε σχολική αίθουσα, οι στενές επαφές του κρούσματος, ύστερα από έγγραφη βεβαίωση του διευθυντή του σχολείου, θα πρέπει να υπόκεινται σε δωρεάν rapid test, την πρώτη και την έβδομη μέρα επαφής με το κρούσμα, εφόσον είναι ανεμβολίαστοι. Σε περίπτωση, πάλι, που οι στενές επαφές του κρούσματος είναι εμβολιασμένοι μαθητές, θα προχωρούν σε διενέργεια self test την πρώτη και την έβδομη μέρα μετά την επαφή με το κρούσμα.

Υπενθυμίζεται πως για λίγο ακόμα τα αποτελέσματα των τεστ των μαθητών δηλώνονται στη σχολική κάρτα , ενώ σε λίγο καιρό, το self-testing.gov.gr θα «συγχωνευτεί» με τη νέα πλατφόρμα, edupass.gov.gr - όπου δηλώνουν ήδη το αποτελέσματά τους οι φοιτητές.

Σημειώνεται πως από την 8η Οκτωβρίου έχει ολοκληρωθεί η διάθεση των 4 δωρεάν self test για τον κορονοϊό στους μαθητές, που αφορούν στην κάλυψη του διαστήματος 4-15 Οκτωβρίου.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3aqY0LT
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη