Σπάει κάθε ρεκόρ το Squid Game, πάνω από 111 εκατ. χρήστες έχουν παρακολουθήσει ήδη τη σειρά του Netflix

Σπάει κάθε ρεκόρ το Squid Game, πάνω από 111 εκατ. χρήστες έχουν παρακολουθήσει ήδη τη σειρά του Netflix

Το Squid Game αποτελεί και επίσημα τη νέα πιο επιτυχημένη σειρά του Netflix, από τον πρώτο μήνα της προβολής της, με βάση τα στοιχεία που έδωσε η εταιρεία στη δημοσιότητα.

Πιο αναλυτικά, το Netflix ανακοίνωσε με ένα Tweet πως την κορεατική σειρά έχουν ήδη παρακολουθήσει 111 εκατομμύρια χρήστες, στις πρώτες 25 ημέρες, που προβάλλεται.

{https://twitter.com/netflix/status/1448045816308961280}

Το Squid Game, έχουν παρακολουθήσει ήδη περισσότεροι χρήστες σε σχέση με την πρώτη σεζόν του Bridgerton, την πιο εμπορική σειρά μέχρι στιγμής στο Netflix, στον πρώτο μήνα προβολής της.

Η διαφορά των δύο σειρών είναι χαοτική, καθώς το Bridgerton είχε καταγράψει 82 εκατομμύρια προβολές στις πρώτες 28 ημέρες που κυκλοφόρησε, αριθμός πολύ μικρότερος σε σχέση με το Squid Game.

Πάντως, το Bridgerton παραμένει στην κορυφή της λίστας με τις πιο προβεβλημένες σειρές του Netflix έχοντας συνολικά 625 εκατομμύρια προβολές.

Σε απόσταση αναπνοής, ακολουθεί η τέταρτη σεζόν του Casa de Papel με 619 εκατομμύρια προβολές.

Το Squid Game, με τον ρυθμό που το παρακολουθούν οι χρήστες σε όλο τον κόσμο, πιθανόν να κάνει την... ανατροπή και να βρεθεί στην πρώτη θέση του Netflix.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3DCbsJm
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη