Λήγουν οι αιτήσεις για 160 προσλήψεις σε φορείς του Δημοσίου

(Φωτ.: Pexels)

Εκπνέει η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων που αφορούν προσλήψεις σε φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Λήγουν μέσα στα επόμενα 24ωρα οι προθεσμίες για αιτήσεις που αφορούν 160 προσλήψεις σε φορείς του δημοσίου και οργανισμούς της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ειδικότερα:

Σήμερα (3/11) είναι η τελευταία ημέρα για υποβολή αιτήσεων που αφορά την πρόσληψη 9 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έως τη λήξη του σχολικού έτους με δυνατότητα παράτασης, στο Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Προστασίας και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Πέλλας. Δείτε εδώ την προκήρυξη.

Την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου λήγουν οι αιτήσεις για τις προσλήψεις 14 ΠΕ Κτηνιάτρων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έως 31/12/2021 με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης. Δείτε εδώ την προκήρυξη.

Τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, πέφτει η αυλαία για τις αιτήσεις του διαγωνισμού, που γίνεται μέσω του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ), το οποίο έχει προκηρύξει την πρόσληψη 120 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις Εταιρείες Προστασίας Ανηλίκων Αθηνών και Πειραιά (Υπουργείο Δικαιοσύνης) και στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού - Ο.Α.Ε.Δ. (Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Δείτε εδώ την προκήρυξη.

Την ίδια ημέρα (8/11) λήγει και η προθεσμία για αιτήσεις στον Δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας, ο οποίος θα προσλάβει 9 άτομα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έως τη λήξη του σχολικού έτους με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης. Δείτε εδώ την προκήρυξη.

επίσης, την προσεχή Δευτέρα (8/11) λήγουν και οι αιτήσεις για προσλήψεις 8 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, εώς τη λήξη του σχολικού έτους με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Νέας Προποντίδας. Δείτε εδώ την προκήρυξη.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3mESgVK
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη