Συγκλονίζει το βίντεο από τη διάσωση της «Μαντλίν της Αυστραλίας» 18 ημέρες μετά την αρπαγή της

Συγκλονίζει το βίντεο από τη διάσωση της «Μαντλίν της Αυστραλίας» 18 ημέρες μετά την αρπαγή της

Θετική ήταν η κατάληξη της υπόθεση εξαφάνισης ενός μικρού κοριτσιού 4 ετών από την Αυστραλία που είχε συγκλονίσει ολόκληρο τον κόσμο.

Η μικρή Κλίο Σμιθ, που εξαφανίσθηκε στις 16 Οκτωβρίου από το κάμπινγκ Μπλόουχοουλς Σακς, στο Μακλίοντ, σχεδόν 900 χιλιόμετρα βορείως του Περθ, βρέθηκε ζωντανή και καλά στην υγεία της, σε ένα κλειδωμένο σπίτι στη δυτική Αυστραλία.

«Η ομάδα αστυνομικών εισέβαλε στην κλειδωμένη οικία στις 01:00. Εντόπισαν τότε τη μικρή Κλίο σε ένα από τα δωμάτια», είπε ο αστυνομικός και τόνισε ότι το κοριτσάκι βρίσκεται και πάλι με τους γονείς του. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι, όπου βρισκόταν η μικρή, ένας αξιωματικός την πήρε αγκαλιά και τη ρώτησε «ποιο είναι το όνομά σου;». Εκείνη απάντησε «Κλίο».

{https://twitter.com/BBCBreakfast/status/1455792354552651780?s=20}

"Είναι καλά. Αυτό φάνηκε από την αρχή", δήλωσε ο Κάμερον Μπλέιν, ένας από τους τέσσερις αστυνομικούς που βρήκαν τη μικρή. "Όταν την πήγαμε στο νοσοκομείο μας διαβεβαίωσαν γι'αυτό οι άνθρωποι που ξέρουν απ' αυτά", πρόσθεσε, σχολιάζοντας ότι η εύρεσή της ήταν "αναμφίβολα" η καλύτερη στιγμή της σταδιοδρομίας του.

{https://twitter.com/BBCBreakfast/status/1455796636597227522?s=20}

Σε μία σύλληψη έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής η αστυνομία, με τον ύποπτο να υποβάλλεται σε ανάκριση. Η αστυνομία είχε προβεί σε ανακρίσεις 100 ατόμων, ενώ όποιος έδινε πληροφορίες που θα οδηγούσαν στον εντοπισμό της μικρής, θα λάμβανε το ποσό του ενός εκατ. δολαρίων.

Υπενθυμίζεται οτι η μικρή Κλίο Σμιθ είχε εξαφανιστεί από κάμπινγκ, στο οποίο βρισκόταν με την οικογένειά της στην Δυτική Αυστραλία. Σημαντικές χερσαίες, θαλάσσιες και από αέρος έρευνες, στις οποίες μετείχαν περισσότεροι από 100 αστυνομικοί, είχαν ξεκινήσει αμέσως μετά την εξαφάνισή της.

{https://twitter.com/9NewsSyd/status/1455796286037315586?s=20}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/31rdgHr
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη