Βόλος: Ξεσπά η κόρη της γυναίκας που δολοφονήθηκε το 2009, «γιατί τον άφησαν να ξεφύγει;» (βίντεο)

Βόλος: Ξεσπά η κόρη της γυναίκας που δολοφονήθηκε το 2009, «γιατί τον άφησαν να ξεφύγει;» (βίντεο)

Κενά στην έρευνα για τη δολοφονία της μητέρας της πριν από 12 χρόνια κατήγγειλε η κόρη της 69χρονης, η οποία έχασε τη ζωή της μετά την επίθεση του 39χρονου στον Βόλο.

Σοκαρισμένη παραμένει η κόρη της 69χρονης που είχε δολοφονηθεί το 2009 -όπως αποδείχθηκε- από τον 39χρονο που προ ημερών είχε σφάξει τη νονά του στον Βόλο.

Οπως καταγγέλει υπήρξαν κενά στην έρευνα για τη δολοφονία της μητέρας της πριν από 12 χρόνια, η οποία έχασε τη ζωή της μετά την επίθεση του 39χρονου στον Βόλο.

Το θύμα, να υπενθυμιστεί, είναι μητέρα του δικηγόρου του 39χρονου, Γιάννη Μηλίνη, ο οποίος μόλις έμαθε την αλήθεια κατέρρευσε καθώς είχε αναλάβει την υπεράσπιση του για τη δολοφονία της νονάς του πριν λίγες εβδομάδες χωρίς νζα γνωρίζει οτι είχε σκοτώσει και τη μητέρα του πριν χρόνια.

Όπως είπε η κόρη της 69χρονης που δολοφονήθηκε το 2009 από τον 39χρονο, δεν είχε πάει το μυαλό της ότι ο δολοφόνος της μητέρας της μπορεί να ήταν ο άνθρωπος τον οποίο μέχρι πρότινος υπερασπιζόταν νομικά ο αδερφός της. «Επί χρόνια τον είχε πελάτη, γιατί ήταν μπλεγμένος σε διάφορα» ανέφερε στον ΑΝΤ1 η κυρία Μηλίνη.

«Είχα κινήσει γη και ουρανό για να βρεθεί ο δολοφόνος της μητέρας μου», δήλωσε, εκφράζοντας την αγανάκτησή της για το γεγονός ότι οι αρχές ξεγελάστηκαν αρχικά και άφησαν τον δολοφόνο να ξεφύγει. Σύμφωνα με την ίδια η μητέρα της είχε σερβίρει παγωτό στον μετέπειτα δολοφόνο της ενώ όταν εκείνος άρχισε να τη μαχαιρώνει, κανείς από τη γειτονιά δεν αντέδρασε για να προσφέρει βοήθεια παρά τα ουρλιαχτά της 69χρονης.

«Όταν με πήρε τηλέφωνο ο αδελφός μου και μου το ανακοίνωσε, άρχισα να ουρλιάζω συνεχόμενα μέχρι που με άκουσε ο ενοικιαστής μας από κάτω και ανέβηκε έντρομος» είπε στον ΑΝΤ1, η κόρη του θύματος.

Ερωτώμενη για το εάν είχε πάει το μυαλό της σε αυτό το σενάριο, αντέδρασε έντονα και διερωτήθηκε: «Από πού κι ως πού να πήγαινε εκεί;» Η οικογένεια, όπως συνέχισε, είχε «διάφορους υπόπτους και ψαχνόμασταν, εννοείται, είχαμε κινήσει γη και ουρανό και ακόμα κινούσα».

«Απαιτώ ανάκληση της κατάθεσης»

«Επιτέλους ήρθαν τα πράγματα στη θέση τους, ευχαριστώ την ελληνική δικαιοσύνη» συμπλήρωσε, αλλά απαίτησε να δημοσιευτεί η κατάθεση που είχε δώσει ο 39χρονος στην αστυνομία όταν είχε κληθεί τότε από την αστυνομία.

«Πρέπει να ανακαλέσουμε την κατάθεση που είχε κάνει τότε, σε ποιον την έκανε και να δούμε το πώς και το γιατί. (…) Δεν μιλάω για δικαίωση και ολοκλήρωση του έργου της ασφάλειας, γιατί δεν τελειώσαμε» επεσήμανε.
«Να βγει στον αέρα, να καταλάβουμε τι κατάλαβαν οι ίδιοι οι ασφαλίτες στο έργο τους και γιατί δεν το ψυχανεμίστηκαν οι ίδιοι, γιατί μιλάει και η γλώσσα του σώματος» είπε η ίδια και συνέχισε: «Περιμένω απαντήσεις, δεν τελειώσαμε. Υπάρχουν κενά, τα κενά τα θέλω ολοκληρωμένα».

Όσον αφορά στο ίδιο το έγκλημα, ενημέρωσε πως η μητέρα της είχε υποδεχθεί τον δράστη στο σπίτι και τον είχε κεράσει παγωτό και στη συνέχεια ακολούθησε καυγάς.
«Είχε σερβίρει παγωτό με δύο μπολάκι και δύο ποτήρια, τον υποδέχθηκε στο σαλόνι. Προηγήθηκε καυγάς (σ.σ. της δολοφονίας) και μετά ακούστηκε μία φράση από γυναικεία φωνή, προφανώς της μητέρας μου: «τι κάνεις εκεί βρε;».

Όλη η γειτονιά άκουγε και δεν κουνήθηκε φύλλο» κατήγγειλε.
Τέλος, αναφέρθηκε στον αδελφό της, επισημαίνοντας πως «επί χρόνια τον είχε πελάτη, αυτός ήταν σε διάφορα μπλεγμένος, ναρκωτικά κλοπές αυτοκινήτων» αλλά εξήγησε πως δεν είχε σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο να ήταν ο δολοφόνος της μητέρα τους.

Πώς το DNA «πρόδωσε» τον 39χρονο

Η δολοφονία της 69χρονης παρέμενε ανεξιχνίαστη, καθώς δεν υπήρχαν αρκετά στοιχεία που θα οδηγούσαν στη σύλληψη του δράστη. Τότε στα νύχια του θύματος είχε μείνε dna του δράστη αλλά η υπόθεση κόλλησε εκεί αφού δεν υπήρχε συγκρίσιμο γενετικό υλικό.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3Ff7lUm
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη