Κύπρος: Σοκαριστικό βίντεο από την απόπειρα δολοφονίας 23χρονου μπασκετμπολίστα, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Κύπρος: Σοκαριστικό βίντεο από την απόπειρα δολοφονίας 23χρονου μπασκετμπολίστα, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην Κύπρο ο 23χρονος Αμερικανός μπασκετμπολίστας της ΑΕΛ, Κόρεϊ Μανιγκό, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε συμπλοκή έξω από κλαμπ, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση ενώ, η Αστυνομία διερευνά απόπειρα φόνου.

Άγρια συμπλοκή σημειώθηκε γύρω στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Λευκωσία. Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στην περιοχή, όπου απέκλεισαν τη σκηνή και επιλήφθηκαν των εξετάσεων.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου εντόπισαν δύο πρόσωπα, τα οποία βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης, με εμφανή εξωτερικά τραύματα. Τα εν λόγω πρόσωπα ανέφεραν στα μέλη της Αστυνομίας, ότι δέχθηκαν επίθεση από άγνωστα πρόσωπα.

Από τη συμπλοκή τραυματίστηκε 23χρονος Αμερικανός, καλαθοσφαιριστής της ΑΕΛ,. Πρόκειται για τον Corey Manigault. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται κρίσιμη. Ελαφριά τραυματίστηκε και η νεαρή σύντροφός του. Την ίδια ώρα η Αστυνομία αναζητεί μαρτυρίες για να διευκρινιστούν τα αίτια της συμπλοκής ενώ έχει θέσει στο μικροσκόπιο της υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής.

Διασωληνωμένος ο καλαθοσφαιριστής της ΑΕΛ Corey Manigault

Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο καλαθοσφαιριστής της ΑΕΛ Corey Manigault, ο οποίος τραυματίστηκε τα ξημερώματα έπειτα από άγρια συμπλοκή έξω από νυκτερινό κέντρο διασκέδασης στη Λευκωσία.

Ο 23χρονος φέρει αιμορραγία και αιμάτωμα εγκεφάλου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η καλαθοσφαιρική ΑΕΛ, σημειώνοντας ότι νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης στο νοσοκομείο Λευκωσίας σε κρίσιμη κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου.

«Ο Brandon Averette και η σύντροφος του Corey Manigault είναι εκτός κινδύνου και φέρουν εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος. Μέλη του Διοικητικού συμβουλίου της ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ και της τεχνικής ηγεσίας έχουν μεταβεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και βρίσκονται στο πλευρό του καλαθοσφαιριστή μας», αναφέρει η ανακοίνωση.

Μια σύλληψη

Στη σύλληψη 46χρονου για την υπόθεση της άγριας επίθεσης έξω από νυχτερινό κέντρο στη Λευκωσία, η οποία είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά καλαθοσφαιριστής της ΑΕΛ, προχώρησε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης συμπλοκής που συνέβη τα ξημερώματα της 21ης Νοεμβρίου, 2021 στη Λευκωσία, η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη βάσει δικαστικού εντάλματος, άντρα ηλικίας 46 ετών, για τα αδικήματα της απόπειρας φόνου, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης

Αποκαλυπτικό βίντεο

Μετά τη σύλληψη 46χρονου Ελληνοκύπριου, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της Cyprus Times οι αρχές ψάχνουν άλλα δύο πρόσωπα για τον άγριο ξυλοδαρμό του καλαθοσφαιριστή της ΑΕΛ Κόρευ Μάνιγκολτ ξημερώματα Κυριακής, έξω από νυχτερινό κέντρο στη Λευκωσία.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λευκωσίας «ξεσκονίζουν» κλειστά κυκλώματα της περιοχής, τα οποία καταγράφουν καρέ-καρέ τον άγριο καυγά και τον ξυλοδαρμό του Αμερικανού καλαθοσφαιριστή. Την ίδια ώρα αξιολογούν και μαρτυρίες από πολίτες που είδαν τα όσα εκτυλίχθηκαν έξω από το νυχτερινό μαγαζί.

Τα αίτια του καυγά που οδήγησαν στην άγρια συμπλοκή διερευνώνται από τους ανακριτές.

Αποκαλυπτικό βίντεο που δημοσιεύει η Cyprus Times δείχνει τα όσα εκτυλίχθηκαν έξω από το νυχτερινό μαγαζί:

{https://youtu.be/V8hpBW3ZpVk}



from Όλες οι ειδήσεις - Ειδήσεις https://ift.tt/3qTL7n4
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη