Τρέχουν και δεν φτάνουν οι ανεμβολίαστοι μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων: Πόσα ραντεβού κλείστηκαν σε 3 μέρες

Τρέχουν και δεν φτάνουν οι ανεμβολίαστοι μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων: Πόσα ραντεβού κλείστηκαν σε 3 μέρες

Τις τελευταίες μέρες έχουμε μεγάλη αύξηση πολιτών που σπεύδουν να εμβολιαστούν με την πρώτη δόση, σύμφωνα με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργο Γεωργαντά.

Για το πιστοποιητικό εμβολιασμού, την αποστολή SMS στους ανεμβολίαστους πολίτες αλλά και το πόσα ραντεβού έχουν κλειστεί μέχρι και σήμερα μίλησε ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς.

Όπως αποκάλυψε, «Μέσα σε τρεις μέρες 60.000 έσπευσαν να κάνουν την α' δόση» είπε στην πρωινή εκπομπή του Open και συνέχισε ότι από τη Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη υπήρξε μεγάλη κινητικότητα για το εμβολιασμό έναντι του κορονοϊού αφού σύμφωνα με τον ίδιο την Τετάρτη είχαμε 27.000 ραντεβού ενώ συνολικά το τριήμερο 60.000.

Τις τελευταίες μέρες έχουμε μεγάλη αύξηση πολιτών που σπεύδουν να εμβολιαστούν με την πρώτη δόση, σύμφωνα με τον υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργο Γεωργαντά.

«Μέσα σε τρεις μέρες 60.000 έσπευσαν να κάνουν την α' δόση» είπε στην πρωινή εκπομπή του Open και συνέχισε ότι από τη Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη υπήρξε μεγάλη κινητικότητα για το εμβολιασμό έναντι του κορονοϊού αφού σύμφωνα με τον ίδιο την Τετάρτη είχαμε 27.000 ραντεβού ενώ συνολικά το τριήμερο 60.000.

«Μέσα στις δράσεις των επομένων ημερών θα είναι και η αποστολή μηνυμάτων. Θα πρέπει να υπάρξει νομοθετική παρέμβαση από το υπουργείο υγείας», εξήγησε ο κ. Γεωργαντάς.

Για όσους είναι στην άυλη συνταγογράφηση σημείωσε πως έλαβαν ένα SMS για προτεινόμενο ραντεβού. Τα σχετικά μηνύματα εστάλησαν σε 400.000 άτομα.

«Θα γίνει υπόμνηση στον κόσμο. Είναι μία απλή υπόμνηση γίνεται παντού στον κόσμο, είναι στο πλαίσιο της προληπτικής ιατρικής, δεν τίθεται θέμα προσωπικών δεδομένων», ανέφερε.

Για το πιστοποιητικό εμβολιασμού είπε προς το παρόν δεν έχει ημερομηνια λήξης ωστόσο περιμένουν την εισήγηση των ειδικών και πως είναι θέμα χρόνου η αποστολή των sms στους ανεμβολίαστους

<div style="position:relative;padding-bottom:56.25%;"><iframe src="https://ift.tt/3EGj6TF" allow="autoplay *; fullscreen *" referrerpolicy="unsafe-url" width="100%" height="400" style="position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%;border:0"></iframe></div><div itemprop="video" itemscope itemtype="https://schema.org/VideoObject"><meta itemprop="name" content="Γιώργος Γεωργαντάς: Από αύριο θα μπορούν όλοι να κάνουν την 3η δόση "><meta itemprop="duration" content="PT12M32S" /><meta itemprop="thumbnailUrl" content="https://ift.tt/3BKRLO0" /><meta itemprop="uploadDate" content="2021-11-04T06:25:25.000Z" /><meta itemprop="description" content="Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, μίλησε στην εκπομπή για την 3η δόση του εμβολίου, τα sms που θα σταλούν τις επόμενες ημέρες στους πολίτες αλλά και τη σημαντικότητα του εμβολιασμού. "></div>



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3mHsjol
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη