Πάτρα: 31χρονος πέθανε από κορονοϊό, είχε νοσήσει ξανά στο παρελθόν (εικόνα)

Πάτρα: 31χρονος πέθανε από κορονοϊό, είχε νοσήσει ξανά στο παρελθόν (εικόνα)

Κατέληξε 31χρονος ο οποίος νοσηλευόταν με κορονοϊό στη ΜΕΘ Covid-19 του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας.

Έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό ο 31χρονος συμπολίτης Βασίλης Ορρος, που ήταν διασωληνωμένος τις τελευταίες 15 μέρες στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ.

Σύμφωνα με το pelop.gr, είχε νοσήσει και το καλοκαίρι από κορονοϊό και επειδή δεν είχε παρέλθει το εξάμηνο, δεν είχε κάνει το εμβόλιο. Το δεύτερο συναπάντημά του με τον ύπουλο ιό, δυστυχώς ήταν θανατηφόρο και προχθές το βράδυ τα αντισώματά του δεν μπόρεσαν να τον αναχαιτίσουν.

pelop2211

Μέχρι πέρυσι ο Βασίλης Ορρος ζούσε στην Αφρική και δραστηριοποιείτο στην εξόρυξη πολύτιμων λίθων, μαζί με τον πατέρα του Παναγιώτη. Ήρθε στην Ελλάδα και την Πάτρα, όπου παντρεύτηκε και η σύζυγός τους έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι, το οποίο βάπτισαν πριν ένα μήνα.

Ο πατέρας του Παναγιώτης τη δεκαετία του '90 αποτελούσε επιχειρηματικό δίδυμο με τον αείμνηστο Κώστα Σολή στην εμπορία καπνικών προϊόντων.

Ακολούθως, επέστρεψε με την οικογένειά του στην Ν. Αφρική, όπου πρώτοι είχαν μεταναστεύσει οι γονείς του και μαζί με τον γιο του Βασίλη ανέπτυξαν πετυχημένη επιχειρηματική δράση στην εξόρυξη πολύτιμων λίθων. Ο 31χρονος επέστρεψε στην Ελλάδα, με στόχο την επέκταση των επιχειρηματικών σχεδίων της οικογένειας.

Ο πατέρας του Παναγιώτης Ορρος ήρθε στην Πάτρα από τη Ν. Αφρική προχθές, λίγο πριν εκπνεύσει ο γιος του.

Η κηδεία του άτυχου Βασίλη θα γίνει από τον Ι.Ν. της Αγίας Σοφίας.



from Όλες οι ειδήσεις - Ειδήσεις https://ift.tt/32cN43w
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη