-->

Λαμία: 45χρονος αθωώθηκε για ασέλγεια σε ανήλικη, με μάρτυρα υπεράσπισης... την ανήλικη!

Ο 45χρονος κρίθηκε ένοχος για παιδική πορνογραφία και απαλλάχθηκε για την ασέλγεια

Πέντε χρόνια μετά την άσκηση δίωξης κατά 45χρονου για ασέλγεια σε ανήλικη, που δεν είχε κλείσει τα 14 έτη καθώς και για παιδική πορνογραφία, σήμερα ήρθε η ώρα της εκδίκασης και... ήρθαν τα «πάνω κάτω».

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Λαμίας, βρέθηκε σήμερα ένας 45χρονος από χωριό της Φωκίδας, αντιμέτωπος με τις κατηγορίες, της πορνογραφίας ανηλίκων, υπό τη μορφή της παραγωγής και κατοχής υλικού, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του και της γενετήσιας πράξης με ανήλικη νεότερη των δεκαπέντε ετών.

Το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για την πορνογραφία και τον απήλλαξε για την ασέλγεια ενώ του επέβαλε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή.

Το ιστορικό της υπόθεσης

'Ηταν το 2016 όταν ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να σύναψε σχέσεις με ανήλικο κορίτσι που μόλις είχε κλείσει τα 14 του χρόνια. Γνωρίστηκαν εξαιτίας της κοινής τους αγάπης για τον πρόωρα χαμένο τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη.

Ένα χρόνο αργότερα είχε κατηγορηθεί ότι διευκόλυνε την εκούσια διαφυγή της ανήλικης από το σπίτι της και είχε δικαστεί για το αδίκημα της αρπαγής, ενώ καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με αναστολή.

Στην υπόθεση πορνογραφίας, το όνομα του 45χρονου μπλέχτηκε ύστερα από επώνυμη καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Ο καταδικασθείς φέρεται να δηλώνει σε χρήστη του Facebook ότι έχει σχέσεις με ανήλικα κορίτσια. Κατόπιν έρευνας στο σπίτι του βρέθηκαν ηλεκτρονικά αποθηκευμένες φωτογραφίες με την ανήλικη πριν η τελευταία συμπληρώσει τα 15 έτη.

Μάρτυρας υπεράσπισης η ανήλικη

Κατά την ακροαματική διαδικασία η ενήλικη πλέον κοπέλα, υποστήριξε ότι τις επίμαχες φωτογραφίες της είχε τραβήξει η ίδια το καλοκαίρι του 2017 - όταν ήταν 15 ετών - και ήταν φιλικές. Επέμενε μάλιστα η ίδια, καθώς ήθελε να τον φέρει κοντά της. Επιπλέον υποστήριξε ότι δεν είχαν ερωτικές σχέσεις και η όποια γνωριμία μαζί του τοποθετείται σε χρονικό διάστημα, μετά το Μάρτιο του 2017, που είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας της. Μάλιστα μετά την κατηγορία της αρπαγής, την απέφευγε και η όποια σχέση τους παρέμεινε φιλική μέχρι πέρυσι που μετατράπηκε σε ερωτική, όπως είπε, καθώς πάνε για γάμο.

Ομοίως ο 45χρονος υποστήριξε ότι η μικρή είχε κολλήσει μαζί του, αν και αυτός την απέφευγε και επανέλαβε ότι τις φωτογραφίες του της είχε στείλει η ίδια και ήταν από το καλοκαίρι του 2017 όταν η κοπέλα ήταν πάνω από 15 ετών.

www.lawandorder.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->