Περιμένει 5 μήνες να πάρει το επίδομα γέννας και... κινδυνεύει να χάσει και τα χρήματα του ΟΑΕΔ

Mega

Καταγγελία από την κ. Ανατολή το πρωί της Δευτέρας, η οποία αναφέρει ότι έχει γεννήσει εδώ και πέντε μήνες και δεν έχει λάβει το επίδομα γέννας, ενώ σε λίγες ημέρες το πρόγραμμα λήγει και κινδυνεύει να χάσει τα χρήματα που δικαιούται από τον ΟΑΕΔ.

«Με πήρε ο ΟΑΕΔ και μου είπε ότι θα σταματήσει το εξάμηνο και θα ακυρωθούν τα χρήματα του εξαμήνου, δεν θα με πληρώσουν, επειδή ο ΕΦΚΑ δεν σας έχει εξοφλήσει», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Mega η κ. Ανατολή.

Πιο αναλυτικά, όταν ζήτησε από τον ΟΑΕΔ να συνεννοηθεί με τον ΕΦΚΑ, της είπαν πως δεν γίνεται επειδή... είναι καμαριέρα.

Στη συνέχεια, η ίδια κάλεσε τον ΕΦΚΑ ο οποίος της απάντησε πως είναι καμαριέρα και έχουν μόνο ένα άτομο για να τις εξυπηρετήσει.

«Δεν έχω δικαιώματα; Εμένα κάθε μήνα ο ΙΚΑ μου κρατάει χρήματα!», ξέσπασε η κ. Ανατολή στην καταγγελία της.

«Εκείνο που επείγει είναι να της εξοφληθεί το επίδομα κυοφορίας και το επίδομα λοχείας άμεσα, καθώς κινδυνεύει να χάσει τα χρήματα», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/30mq3dM
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη