Χαλάνδρι: Σήμερα η απολογία της εικαστικού για τους πυροβολισμούς κατά του 68χρονου γιατρού, τι υποστηρίζει η κατηγορούμενη

eurokinissi

Ενώπιον της 11ης ανακρίτριας απολογείται σήμερα η εικαστικός, Κλοντιάνα Τσέλο, για τους πυροβολισμούς κατά του 68χρονου οφθαλμίατρου στο Χαλάνδρι. Η 49χρονη αναμένεται να δώσει τη δική της εκδοχή για τα όσα έγιναν έξω από το σπίτι του γιατρού και πατέρα της κόρης της.

 

Η 49χρονη απολογείται κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία κατ' εξακολούθηση, παράνομη οπλοχρησία, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα αρπαγής ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 χρόνια. Κατηγορείται ότι είχε στήσει καρτέρι θανάτου στον γιατρό τον οποίο πυροβόλησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να οδηγηθεί στο χειρουργείο του «Γεννηματάς».

Η 12χρονη στην κατάθεση της φέρεται να περιγράφει πως η μητέρα της έβγαλε από την τσάντα της το όπλο και το έστρεψε προς τον πατέρα της, όμως η 49χρονη ισχυρίζεται πως το όπλο ανήκε στον 68χρονο γιατρό και εκείνη τον αφόπλισε για να μην κάνει κακό στην ίδια, αλλά και την κόρη τους η οποία ήθελε να την ακολουθήσει, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κατηγορούμενη, στη δική της εκδοχή, υποστηρίζει ότι είχε ραντεβού με τον γιατρό για να δει την 12χρονη την οποία είχε να συναντήσει πάνω από ένα χρόνο, ενώ ισχυρίζεται πως πάνω στην πάλη το όπλο εκπυρσοκρότησε και εκείνη λιποθύμησε. Όταν συνήλθε, λέει, είδε σοκαρισμένη το παιδί να κρατά το όπλο.

«Έσωσα τη ζωή του παιδιού μου. Εγώ και η κόρη μου θα ήμασταν νεκρές τώρα. Δεν ήθελα να συμβεί κακό σε κανέναν. Έσωσα το παιδί μου και τη ζωή μου» ανέφερε σε δήλωση της η κατηγορούμενη έξω από το γραφείο της ανακρίτριας την περασμένη Παρασκευή.

Από το περιβάλλον του γιατρού, με τον οποίο η εικαστικός είχε πολύχρονη δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια της 12χρονης, κάνουν λόγο για «αστειότητες και θέατρο του παραλόγου» από μια γυναίκα χειριστική, χωρίς όρια που έχει «μοναδική ικανότητα να φτιάχνει σενάρια».

Μετά την απολογία της κατηγορούμενης ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την ποινική της μεταχείριση από δω και πέρα.

Από κει και πέρα, ο 68χρονος γιατρός είναι σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, με τους γιατρούς να αποφασίζουν σήμερα σήμερα αν θα βγει από την Εντατική. Ο άνδρας νοσηλεύεται από την περασμένη Πέμπτη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματά, ενώ αποσωληνώθηκε την Παρασκευή.

Όπως δηλώνουν οι γιατροί, ο 68χρονος θα μπορούσε να χάσει τη ζωή του κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών ή κατά τη διάρκεια της χειρουργείου, ενώ θα περάσουν αρκετές ημέρες, ίσως και εβδομάδα, για να μπορέσουν να πουν ότι διέφυγε τον κίνδυνο.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3chjXxG
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη