Κερατσίνι: Ερωτηματικά για τον φρικτό θάνατο της 8χρονης, «κάποιος την κυνηγούσε» λένε ο παππούς και η γιαγιά της (βίντεο)

Κερατσίνι: Ερωτηματικά για τον φρικτό θάνατο της 8χρονης, «κάποιος την κυνηγούσε» λένε ο παππούς και η γιαγιά της (βίντεο)

Η γιαγιά και ο παππούς της 8χρονης που βρήκε φριχτό θάνατο στο Κερατσίνι, εκφράζουν την υποψία τους ότι «κάποιος την κυνηγούσε».

Δεκάδες είναι τα ερωτήματα για την τραγωδία που σημειώθηκε στο Κερατσίνι στις 17 Νοεμβρίου, όταν ένα κοριτσάκι οκτώ ετών σφήνωσε σε μεταλλική πόρτα και έχασε τη ζωή του.

Για την ύπαρξη πολλών ερωτημάτων μίλησε σήμερα και ο δικηγόρος της οικογένειας του παιδιού, Ιωάννης Μπαρκαγιάννης.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο οποίος μίλησε στο Mega, είναι δεκάδες τα ερωτήματα και «το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν γίνεται ολόκληρη εταιρεία, να μην έχει κάποιο φωτοκύτταρο που να βλέπει ότι υπάρχει εμπόδιο μπροστά στην πόρτα και να σταματάει».

«Ακόμα, ο χώρος στον οποίο ήταν ο φύλακας, ήταν μόλις τρία μέτρα από το σημείο. Υπήρχε άνθρωπος εκεί. Υπάρχει ειδικός χώρος για τη φρούρηση της εισόδου 24 ώρες το 24ωρο. Έχω ακούσει ότι πέρασαν το παιδί για σακούλα. Το εργοστάσιο ήταν ανοιχτό, τα φορτηγά πηγαινοέρχονταν» πρόσθεσε ο κ. Μπαρκαγιάννης.

«Από όσο μου είπε ο παππούς και η γιαγιά που είχαν ουσιαστικά την κηδεμονία της 8χρονης, δεν έφευγε ποτέ μακριά από το σπίτι» συμπλήρωσε ενώ, γνωστοποίησε οτι σήμερα θα ζητήσει στην εισαγγελία να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, «ώστε να δούμε με ποιον μιλούσαν τα άτομα που βρίσκονταν στο σημείο, και μιλούσαν συνεχώς στο κινητό».

«Κάποιος την κυνηγούσε»

Σήμερα το πρωί η γιαγιά της 8χρονης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, δήλωσε πως και η ίδια ζητάει να μάθει πώς το κορίτσι βρέθηκε εκεί ενώ εξέφρασε την άποψη οτι κάποιος την κυνηγούσε, άπιψη που συμμρίζεται και ο παππούς της 8χρονης.

«Αυτοί απέναντι βλέπανε (...). Έβγαζε το κεφάλι της να δει αν είναι έξω αυτός που την κυνήγαγε. Αυτοί εδώ το σκοτώσανε. Βλέπανε τις κάμερες» είπε ο άνδρας.

Το χρονικό του δυστυχήματος

Το τραγικό δυστύχημα συνέβη την Τετάρτη 17/11 στο Κερατσίνι, όταν το 8χρονο κοριτσάκι προσπάθησε να μπει μέσα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, που βρίσκεται στην περιοχή, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί σε συρόμενη ηλεκτρική πόρτα και να χάσει τη ζωή της

Όλα έγιναν στις 17:30 το απόγευμα της 17ης Νοεμβρίου. Υπό άγνωστες ακόμα συνθήκες η 8χρονη εγκλωβίστηκε μεταξύ της πόρτας και του τοίχου κι έχασε τη ζωή της. Χρειάστηκαν μάλιστα είκοσι ολόκληρα λεπτά για να καταλάβουν οι υπεύθυνοι του εργοστασίου ότι εκεί βρισκόταν ένα παιδί.

Στις 18:10 ενημερώθηκε ο διευθυντής του εργοστασίου, ενώ στις 18:30, η πόρτα άνοιξε κι ενώ βρισκόταν εκεί η σορός του παιδιού, ένα άλλο φορτηγό μπήκε στο εργοστάσιο χωρίς να το δει κι έκλεισε ξανά την πόρτα, εγκλωβίζοντας και πάλι το κορμάκι του.

Χρειάστηκαν μάλιστα τέσσερις ολόκληρες ώρες για να απεγκλωβιστεί το άψυχο σώμα της 8χρονης, που μεταφέρθηκε νεκρή στο Τζάνειο Νοσοκομείο.

Το βίντεο - «ντοκουμέντο»

Όπως φαίνεται σε βίντεο - ντοκουμέντο που δημοσιοποίησε ο ΑΝΤ1, άνθρωποι περνούν δίπλα από το νεκρό κοριτσάκι σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Η 8χρονη φαίνεται αρχικά να στέκεται μπροστά στην πόρτα, ενώ έχει μπει τρέχοντας στο εργοστάσιο την ώρα που έκλεινε, προφανώς σκεπτόμενη τι να κάνει. Λίγο πριν κλείσει τελείως, στις 17:31, αποφασίζει να βγει από τον χώρο του εργοστασίου, ενώ στην αμέσως επόμενη σκηνή, η μικρή εγκλωβίζεται ανάμεσα στην πόρτα και το τοιχίο.
Στις 17:50 ο υπάλληλος περνά μπροστά από την πόρτα, όπου βρίσκεται το εγκλωβισμένο παιδί, κοιτάει, αλλά δεν φαίνεται ενδεχομένως να αντιλαμβάνεται τι έχει συμβεί.
Στις 17:52 ο υπάλληλος περνά ξανά και φαίνεται να διαπιστώνει ότι το παιδί είναι εγκλωβισμένο ανάμεσα στην πόρτα και στον τοίχο. Φαίνεται να πηγαίνει να πάρει το κινητό του τηλέφωνο και αρχίζει να τηλεφωνεί.
Στις 17:54 ένας δεύτερος άνδρας περνάει και φαίνεται να μιλάει στο τηλέφωνο.
Στις 17.57 κάποιος ανοίγει τη συρόμενη πόρτα απεγκλωβίζοντας το σώμα του παιδιού - όμως μόνο για την επόμενη μισή ώρα.

 



from Όλες οι ειδήσεις - Ειδήσεις https://ift.tt/3qXzhs0
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη