Tesla: Εφαρμογή κλείδωσε απέξω από τα αυτοκίνητα τους εκατοντάδες ιδιοκτήτες

Tesla: Εφαρμογή κλείδωσε απέξω από τα αυτοκίνητα τους εκατοντάδες ιδιοκτήτες

Πολλοί ιδιοκτήτες ήταν αυτοί που έμειναν έξω από τα αυτοκίνητα τους το Σαββατοκύριακο, καθώς «κόλλησε» η εφαρμογή των κινητών. Φυσικά μιλάμε για τα αυτοκίνητα της Tesla, τι απάντησε στο twitter o Elon Musk.

Το προηγούμεν σαββατοκύριακο για πολλούς ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων της Tesla πέρασε λίγο άσχημα, καθώς... μία εφαρμογή τέθηκε εκτός λειτουργίας στο ηλεκτρικό αυτοκίνητο και δεν μπορούσαν καν να μπουν μέσα.

Οπώς ήταν αναμενόμενο στο twitter άρχισαν να γράφουν τα παράπονά των οδηγών αναγκάζοντας τον Elon Musk, ο οποίος είναι ο δεύτερος πλουσιότερος, άνθρωπο στον κόσμο να αναρτήσει τη δημόσια συγγνώμη του, προσθέτοντας ότι «θα ληφθούν μέτρα ώστε να μην ξανασυμβεί» το περιστατικό.

Το πρόβλημα πήρε αρχική δημοσιότητα από μία σχετική με την ηλεκτροκίνηση ιστοσελίδα, την Electrek.

Περίπου 500 οδηγοί ανέφεραν ότι έμειναν με.... το κλειδί στο χέρι ενώ ο ιστότοπος πρόσθεσε ότι σπανίως ανάλογα ηλεκτρονικά συστήματα της Tesla παθαίνουν black out.

Ωστόσο πάλι σχετικά πρόσφατα, το Σεπτέμβριο του 2020, η εταιρεία είχε βρεθεί αντιμέτωπη με μία ολική διακοπή λειτουργίας σε σέρβερς που σχετίζονται με υπηρεσίες πελάτη και υποσυστήματα, για πολλές ώρες.

Τέλος, ο διευθυντής σύνταξης μίας αυτοκινιτικής ιστοσελίδας, της Car Expert, έγραψε πως κανονικά, υπάρχει ένας δευτερεύων μηχανισμός ώστε κάποιος να μπορεί να μπει ή να βγει από το αυτοκίνητό του, παρακάμπτοντας το app.

{https://twitter.com/elonmusk/status/1461879721797603331?s=20}

{https://twitter.com/hohocho/status/1461806946978258955?s=20}



from Όλες οι ειδήσεις - Ειδήσεις https://ift.tt/3kY67oG
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη