Futsal: ΠΑΣ Λαμία - Υπεροχή Τρικάλων 7-4

Την εντός έδρας ήττα με 7-4 γνώρισε το βράδυ της Κυριακής 21 Νοεμβρίου η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας από την αντίστοιχη της Υπεροχής Τρικάλων στο Χαλκιοπούλειο.

Αν και προηγηθήκαμε νωρίς με 1-0, η πολύ καλή ομάδα του Νίκου Παπακυρίτση αντέδρασε και το ημίχρονο έκλεισε προηγούμενη με 5-1. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο σε φάσεις και το τελικό σκορ αντικατοπτρίζει τη συνολική εικόνα του αγώνα. 

Οι ποδοσφαιριστές μας δεν παρουσίασαν την πολύ καλή εικόνα των δύο προηγούμενων αγώνων και μοιραία γνώρισαν την ήττα. Πλέον το ματς ανήκει στο παρελθόν κι επόμενος στόχος είναι μια καλή εμφάνιση στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο την Α.Ε. Καλαμακίου - Αλίμου στο γήπεδο της Ηλιούπολης.

Τα γκολ σημείωσαν για την ομάδα μας οι Μαρκάι (3΄), Τάτσης (21΄, 40΄) και Βαρυπάτης (34΄). Για τους φιλοξενούμενους οι Λάμπουρας (4΄), Τσαρέλας (5΄, 24΄, 37΄), Σαραντάρης (7΄,13΄) και Τσαπραζλής (αυτ. 18΄).

Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ : Γιολδάσης, Μαρκάι, Τσιάρας, Βαρυπάτης, Τριανταφύλλου. Αγωνίστηκαν και οι Τάτσης, Τσαπραζλής, Κατσαρέλης και Νταλιάνης.

Υπεροχή Τρικάλων: Σκρέκας, Τσαρέλας, Παπαβασιλείου, Λάμπουρας, Σαραντάρης. Αγωνίστηκαν και οι Βατής, Νομικός, Ψύχος, Κάπας, Μουρίκης.

Διαιτητές οι κύριοι Τσιγκόπουλος και Φαρμάκης και χρονομέτρης η κυρία Τσιμπρίκα.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη