-->

Πανουργιάς Παπαϊωάννου: Θα τα πούμε στα πολιτικά δικαστήρια με τον κ. Γκριμότση και την εταιρεία του

Έξαλλοι στη Λαμία με την αλλαγή έδρας του ματς με τον Παναθηναϊκό, καταγγέλλουν μεθόδευση από τον υπεύθυνο επόπτη των αγωνιστικών χώρων για να βγάλει… σκάρτο το «Αθανάσιος Διάκος»

Η αιφνιδιαστική αλλαγή έδρας του δευτεριάτικου (22/11) Λαμία - Παναθηναϊκός της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 1 στο Πανθεσσαλικό για λόγους ακαταλληλότητας του «Αθανάσιος Διάκος» έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στους γηπεδούχους.

O μεγαλομέτοχος των Φθιωτών, Πανουργίας Παπαϊωάννου μίλησε στο a-sports.gr μετά την απόφαση της διοργανώτριας το απόγευμα του Σαββάτου (20/11) και ήταν άκρως αποκαλυπτικός για το τι θα ακολουθήσει, αφού δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει έτσι το όλο ζήτημα…

«Δεν τελειώσαμε, τώρα αρχίζουμε… Με τον κ. Αντώνη Γκριμότση και την εταιρεία του θα τα πούμε στα πολιτικά δικαστήρια για αυτό που έγινε με την αλλαγή της έδρας του αγώνα μας με τον Παναθηναϊκό. Ο συγκεκριμένος κύριος και η εταιρεία του που έχει πάρει υπερεξουσίες στον έλεγχο των γηπέδων λειτούργησε καταχρηστικά και καθ’ υπέρβαση…», δήλωσε ο Πανουργίας Παπαϊωάννου προαναγγέλλοντας δικαστικό αγώνα με τον υπεύθυνο επόπτη για τους χλοοτάπητες της μεγάλης κατηγορίας.

Στη Λαμία είναι έξαλλοι και καταγγέλλουν ότι υπάρχει μεθόδευση για την αλλαγή έδρας! Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αντώνης Γκριμότσης αν και έγιναν εγκαίρως οι εργασίες που είχαν συστηθεί για αποστραγγιστικά έργα στο ΔΑΚ Λαμίας «έκοψε» το γήπεδο λόγω του μικρού ύψους του γκαζόν σε ορισμένα σημεία! Και επιπρόσθετα οι «κυανόλευκοι» επισημαίνουν ότι ο υπεύθυνος με ειδική σχάρα, θέλοντας να «χτενίσει» το χορτάρι για να τσεκάρει την καταλληλότητα του, στην πραγματικότητα πρώτα το κατέστρεψε και εν συνεχεία σύνταξε την αρνητική του εισήγηση, που οδήγησε εν τέλει τη Σούπερ Λίγκα 1 στην αλλαγή της έδρας του ματς λίγο πριν παρέλθει το προβλεπόμενα 48ώρο!

Φαίνεται, λοιπόν, ότι η υπόθεση αυτή δεν έχει μόνο μεγάλο παρασκήνιο, αλλά θα έχει και συνέχεια…

www.a-sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->