Παναγιώτης Στασινός: Μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδικτυακή ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο

Δείτε όσα ανέφερε ο αντιδήμαρχος υγείας του Δήμου Λαμιέων Παναγιώτης Στασινός:

Μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδικτυακή ημερίδα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο της Λαμίας.

Το θέμα της εκδήλωσης,που διοργάνωσαν, το Τμήμα Προστασίας Δημόσιας Υγείας & Γ’ Ηλικίας του Δήμου Λαμιέων και η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδας, ήταν επίκαιρο όσο ποτέ με τίτλο «Τα εμβόλια κατά της γρίπης και της πνευμονίας στην Covid εποχή»

Ευχαριστούμε τους εξαίρετους πνευμονολόγους-την Πρόεδρο της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας Μάτα Τσικρικά,το μέλος του Δ.Σ. Αγησίλαο Δέρβα,την Αθανασία Κατσώνη και τον Μανώλη Μάνο -που με την πολύτιμη συμβολή τους πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση και δόθηκαν ξεκάθαρες απαντήσεις σε θέματα που απασχολούν όλους μας:

Γιατί,ποιοι και πότε είναι σημαντικό να κάνουν το εμβόλιο της εποχικής γρίπης;

Γιατί πρέπει να προστατευτούμε άμεσα από τον πνευμονιόκοκκο και πως;

Πως θα ξεχωρίσουμε το απλό κρυολόγημα,την γρίπη και τον κοροναιό;

Συγχορηγούνται τα εμβόλια;

Γιατί δεν πρέπει να λαμβάνουμε μόνοι μας αντιβιοτικά αν νοσούμε από κοροναιό και άλλες λοιμώξεις του αναπνευστικού;

Απαντήσεις μπορείτε να πάρετε από το βίντεο της εκδήλωσης

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη