Τι λέει η Super League για τον αγωνιστικό χώρο στη Λαμία

Από την Super League τόνιζαν ότι τα έργα στο γήπεδο της Λαμίας έχουν γίνει κανονικά και χρειάζεται ακόμη λίγος χρόνος για να είναι ο αγωνιστικός χώρος έτοιμος για ποδόσφαιρο.

Ο αγώνας της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα 22/11, θα γίνει στο Πανθεσσαλικό και όχι στο «Αθανάσιος Διάκος».

 Η Super League προχώρησε στην αλλαγή αυτή καθώς ο αγωνιστικός χώρος στο ΔΑΚ Λαμίας, αυτή την εποχή, δεν ενδείκνυται για ποδόσφαιρο. Ο κίνδυνος λοιπόν, να πληγεί η εικόνα της ομάδας ήταν ορατός. Από τη Λίγκα τόνιζαν «η διαδικασία ελέγχου των τερέν είναι διαρκής. Έχει ξεκινήσει από τον προηγούμενο Μάϊο και γίνεται σε τακτά διαστήματα αυτοψία απ’ όπου προκύπτουν τα έργα που πρέπει να γίνουν και προτείνονται στις ομάδες. Η Λαμία υλοποίησε στο ακέραιο αυτά που υποδείχθηκαν από τον εμπειρογνώμονα. Η ομάδα της Φθιώτιδας έκανε σημαντικά έργα, όχι μόνο όσον αφορά τη σπορά νέου χλοοτάπητα αλλά προχώρησε και σε ανακατασκευή ολόκληρου του αποστραγγιστικού συστήματος.

Αυτά τα έργα έχουν ολοκληρωθεί αλλά για να δέσει το χορτάρι, καθώς έχουν γίνει τομές για να μπει το νέο αποστραγγιστικό σύστημα, θέλει λίγο χρόνο. Για να δοθεί λοιπόν, ο χρόνος στον αγωνιστικό χώρο να δέσει, θεωρήθηκε σκόπιμο να γίνει αλλαγή έδρας.

Το γήπεδο δεν είναι χωράφι αλλά αν ο αγώνας διεξάγονταν τη Δευτέρα, θα προκαλούσε φθορές στον αγωνιστικό χώρο και μετά θα χρειάζονταν περισσότερος χώρος ώστε το τερέν να είναι έτοιμο για παιχνίδι».

www.sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη