Νίκαια: Πιτ μπουλ επιτέθηκε σε αστυνομικό με εντολή του ιδιοκτήτη του





 Πιτ μπουλ μετά από εντολή του ιδιοκτήτη του, δάγκωσε έναν αστυνομικό ο οποίος μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Το περιστατικό έλαβε χώρα στη Νίκαια, μετά από καταγγελία γυναίκας ότι είναι θύμα κακοποίησης από τον σύντροφό της.


Η γυναίκα κάλεσε στην Άμεση Δράση και δύο αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι της για να τη βοηθήσουν. Όταν πλησίασαν την πόρτα, είδαν τον άνδρα να βγαίνει από το σπίτι μαζί με έναν σκύλο, ράτσας πιτ μπουλ. Μόλις ο άνδρας αντίκρισε τους αστυνομικούς, φώναξε «όρμα τους» και άφησε το λουρί του σκύλου.


Ως αποτέλεσμα ο σκύλος επιτέθηκε στους αστυνομικούς και δάγκωσε έναν από αυτούς στο πόδι. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές ενισχύσεις, με αποτέλεσμα ο 40χρονος να συλληφθεί και να οδηγηθεί με χειροπέδες στο αστυνομικό τμήμα Νίκαιας.



from Ξυπνήστε ρε https://ift.tt/30HUtYb
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη