Ένοπλη ληστεία σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη, νεκρός ο υπάλληλος μετά από χτύπημα του ληστή

Ένοπλη ληστεία σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη, νεκρός ο υπάλληλος μετά από χτύπημα του ληστή

Βαριά τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ όπου και εξέπνευσε υπάλληλος ψιλικατζίδικου μετά από ένοπλη ληστεία τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Στο ΑΧΕΠΑ άφησε την τελευταία του πνοή ένας 44χρονος υπάλληλος ψιλικατζίδου στη Θεσσαλονίκη, μετά από τον θανάσιμο τραυματισμό του από ένοπλο ληστή. Ο δράστης φέρεται μάλιστα να μην τον έχει πυροβολήσει, αλλά να τον έχει χτυπήσει με τη λαβή του όπλου προκαλώντας του κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, σύμφωνα με το GRTimes.

toumpa2

Η ληστεία έλαβε χώρα σε κατάστημα επί της οδού Λαμπράκη στην Τούμπα περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ο ένοπλος ληστής μπήκε στο κατάστημα, ο υπάλληλος προσπάθησε να τον σταματήσει και φαίνεται πως ακολούθησε πάλη σώμα με σώμα, με τον άτυχο υπάλληλο να δέχεται τα χτυπήματα του ληστή.

Η αστυνομία έχει πάρει υλικό από κάμερες ασφαλείας και το εξετάζει προκειμένου να βρει στοιχεία που θα οδηγήσουν στη σύλληψή του δράστη, ενώ έρευνα για το συμβάν διενεργούν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

 {https://www.youtube.com/watch?v=8sycDsZ81TQ&t=1s}

ΠΗΓΗ: grtimes.gr

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/31Gjwvb
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη