Αττική Οδός: Ποιες ώρες θα είναι κλειστή η έξοδος προς Λαμία το Σαββατοκύριακο

Κλειστή θα παραμείνει η έξοδος της Αττικής Οδού προς Λαμία (έξοδος 8) από τις 23:00 το βράδυ του Σαββάτου 20/11/2021 έως τις 07:00 το πρωί της Κυριακής 21/11/2021, λόγω προγραμματισμένων εργασιών εγκατάστασης νέας ηλεκτρονικής Πινακίδας Μεταβλητών Μηνυμάτων (VMS) στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας από την εταιρεία «Νέα Οδός».

Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού, η έξοδος των οχημάτων από την Αττική Οδό προς την Εθνική Οδό στην κατεύθυνση προς Λαμία θα γίνεται από την έξοδο Ηρακλείου (έξοδος 9) μέσω των αξόνων Λ. Ηρακλείου - Γρ. Λαμπράκη - Σοφ. Βενιζέλου - Καλυφτάκη. Επίσης, για οδηγούς με προορισμό τα Βόρεια Προάστια προτείνεται η έξοδος της Λ. Κηφισίας (έξοδος 11). 

Οι ηλεκτρονικές πινακίδες της Αττικής Οδού θα παρέχουν σχετική πληροφόρηση. Επιπλέον, οι οδηγοί μπορούν, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, να ενημερώνονται για τις κυκλοφοριακές συνθήκες, καλώντας σε 24ωρη βάση τον αριθμό έκτακτης ανάγκης της Αττικής Οδού, 1024, ή ακολουθώντας τον λογαριασμό της Αττικής Οδού στο Twitter (@aodostraffic).

www.ethnos.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη