ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ! ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ τεστ και στους πλήρως εμβολιασμένους...



Η σουηδική Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας ανακοίνωσε σήμερα ότι θα αλλάξει την απόφασή της να σταματήσει να συστήνει τη διενέργεια τεστ για όσους είναι πλήρως εμβολιασμένοι αλλά εμφανίζουν συμπτώματα COVID-19.

Η διενέργεια διαγνωστικών ελέγχων για COVID-19 στη Σουηδία μειώθηκε κατά 35% αφού η υπηρεσία υγείας ανακοίνωσε τον Οκτώβριο ότι όσοι εμφανίζουν συμπτώματα δεν χρειάζεται να κάνουν τεστ εάν έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά της COVID-19.

«Η Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας αποφάσισε να συστήσει οι περιφέρειες να προσφέρουν τεστ σε όποιον είναι 6 ετών και άνω και έχει συμπτώματα που μπορεί να είναι της COVID-19», ανέφερε η υπηρεσία σε ανακοίνωση.

Η σύσταση να μην υποβάλλονται σε τεστ όσοι είναι εμβολιασμένοι αλλά εμφανίζουν συμπτώματα προκάλεσε έντονες επικρίσεις σε μια περίοδο κατά την οποία η πανδημία κερδίζει και πάλι έδαφος σε όλη την Ευρώπη.




from PRESS-GR https://ift.tt/3FlN1AK
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη