Μιχάλης Γρηγορίου: «Δεν παίζει ρόλο η παράδοση με τον Παναθηναϊκό – Θέλουμε να σωθούμε εύκολα και να κοιτάξουμε τις πρώτες θέσεις»

Ο προπονητής της ομάδας της Λαμίας μίλησε στον ραδιωφονικό αέρα του OVER FM 104, για την ομάδα του και την πορεία της στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής της Λαμίας Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε στον αέρα του OVER FM 104,9 αναφορικά με την καλή πορεία της Λαμίας στο πρωτάθλημα, τους στόχους που έχει ο σύλλογος τη φετινή περίοδο, το πρωτάθλημα και τις ομάδες οι οποίες είναι άκρως ανταγωνιστικές, αλλά και για το προσεχή παιχνίδι της Λαμίας ενάντια στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα λόγια του:

Για το τι έχει αλλάξει στον σύλλογο από τα πρώτα παιχνίδια:

«Είναι πολύ σημαντικό πράγμα η ψυχολογία. Πλέον μπορώ να πω πως είμαστε αρκετά καλά και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο.»

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Είναι αμφίρροπο, δε μπορούμε να προβλέψουμε κάτι. Μπορώ να πω πως είναι από τα κορυφαία των τελευταίων ετών, με τα παιχνίδια να κρίνονται στις λεπτομέρειες. Φαίνεται πως θα είναι μια άκρως ενδιαφέρουσα χρονιά. Άλλωστε πολλές ομάδες έχουν πάρει αποτελέσματα ενάντια σε μεγαλύτερους αντιπάλους και μακάρι να συνεχιστεί να γίνεται αυτό.»

Για τον λόγο που συμβαίνει αυτό:

«Διότι οι πιο μικρές ομάδες έχουν τεράστιο κίνητρο και με αυτό τον τρόπο ισοσκελίζουν την διαφορά ποιότητας και μπάτζετ που υπάρχει με τους μεγαλύτερους συλλόγους.»

Για την εκκίνηση της ομάδας στο πρωτάθλημα:

«Ξέραμε οτι το πρόγραμμα στην αρχή είναι δύσκολο, αλλα θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. σε όλα τα παιχνίδια. Αν δείτε τα παλέψαμε ως το τέλος και με την εικόνα που παρουσιάσαμε φάνηκε ότι μπορούμε να πάμε αρκετά καλά στην συνέχεια. Φέτος το πρωτάθλημα είναι έτσι που δεν ξέρεις που θα χάσεις πόντους και που θα πάρεις. Είναι πολύ αμφίρροπο.»

Για τα λόγια που είχε πει στους ποδοσφαιριστές του:

«Είχα πει στους παίκτες μου ότι θα πρέπει να γίνουμε κυνικοί για να μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που κυνηγούσαμε. Άλλωστε η τύχη μας χρωστούσε μια τέτοια νίκη με λίγη δόση τύχης όπως χθες.»

Για τους στόχους της ομάδας:

«Ο στόχος είναι να σωθούμε όσο πιο εύκολα γίνεται. Πέρσι είχαμε 2 πόντους τον Δεκέμβρη και στο τέλος καταφέραμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Φέτος δεν θέλουμε να γίνει αυτό. Και για να μην γίνει θα πρέπει να πάρουμε βαθμούς με ομάδες που έχουμε τους ίδιους στόχους.»

Για την θετική παράδοση κόντρα στον Παναθηναϊκό:

«Δεν παίζει ρόλο η παράδοση. Άλλωστε όπως λέμε οι παραδόσεις είναι για να σπάνε. Ωστόσο ο ΠΑΟ είναι μια πολύ καλή ομάδα και ξέρουμε ότι είναι ένα παιχνίδι το οποίο θα δυσκολευτούμε.»

Για την διακοπή του πρωταθλήματος:

«Είμαστε αισιόδοξοι πως η διακοπή θα μας βοηθήσει και μην το ξεχνάμε πως θα επιστρέψουν οι τραυματίες που είχαμε στα προηγούμενα ματς.»

Για το ποιές ομάδες σύμφωνα με τον ίδιο πάνε για πρωτάθλημα:

«Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα και από εκεί και πέρα υπάρχουν και οι ομάδες οι οποίες θα παλέψουν για τις θέσεις της Ευρώπης. Οι υπόλοιπες θα δώσουν μάχη για να μην τερματίσουν στις θέσεις του υποβιβασμού.»

Για το Κύπελλο:

«Είμαστε στους 16 του Κυπέλλου, θέλουμε να πάμε στους 8, γενικότερα είναι ενας θεσμός που σου δίνει κύρος και με μια ευνοϊκή κλήρωση μπορούμε να πάμε μακριά.»

Για τον Λουκά Βύντρα:

«Ο Βύντρα δεν είναι τυχαίο ότι είναι ο γηραιότερος παίκτης που έχει παίξει στο πρωτάθλημα. Όπου και να παίξει θα δώσει τα πάντα για το έμβλημα και την ομάδα. Είναι ένας παίκτης για τον οποίο δεν έχω πολλά να πω, καθώς η παρουσία του στα αποδυτήρια είναι κομβική. Είναι ένας πάρα πολυ σημαντικός ποδοσφαιριστής για την ομάδα.»

www.overfm.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη