Νεκρός ο ένας από τους τρεις εργάτες που τραυματίστηκαν στο δυστύχημα στον ηλεκτρικό

Νεκρός ο ένας από τους τρεις εργάτες που τραυματίστηκαν στο δυστύχημα στον ηλεκτρικό

Τραγωδία στον σταθμό του Αγίου Νικολάου του ΗΣΑΠ όταν μηχάνημα καθαρισμού των γραμμών αντιμετώπισε πρόβλημα με τα φρένα του με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε βαγόνι. Τρεις οι τραυματίες, κατέληξε ο ένας. Κλειστό μεγάλο τμήμα των γραμμών του ηλεκτρικού. 

Μηχάνημα συντήρησης των γραμμών του ΗΣΑΠ είχε νωρίς τα ξημερώματα της Τρίτης σύγκρουση με συρμό του ΗΣΑΠ. Το μηχάνημα στο οποίο επέβαιναν επτά εργάτες αντιμετώπισε πρόβλημα με τα φρένα του. 

Αντιλαμβανόμενοι το πρόβλημα, οι εργαζόμενοι άνοιξαν τις πόρτες και προσπάθησαν να εγκαταλείψουν τον συρμό πριν την πρόσκρουση. Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε λίγο πριν τις 05:00. Οι τρεις τουλάχιστον τραυματίες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία, ενώ όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση ο ένας από τους τρεις κατέληξε. 

Σε δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση ο πρόεδρος των εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ ανέφερε ότι το μηχάνημα ανήκε σε αυστριακό συνεργείο συντ΄ήρησης, ενώ τόνισε ότι οι εργαζόμενοι αναγκάστηκαν να πηδήξουν από το μηχάνημα, το οποίο είχε αναπτύξει ταχύτητα 50χλμ/ώρα.

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3FjO7wT
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη