-->

Πέθανε ο Δημήτρης Καρβέλας

Πέθανε ο Δημήτρης Καρβέλας

Στο πένθος βυθίστηκε το ελληνικό μπάσκετ μετά την είδηση του θανάτου του Δημήτρη Καρβέλα, ο οποίος έφυγε σήμερα (30/11) από τη ζωή σε ηλικία 64 ετών, μετά από πολύχρονη μάχη με τον καρκίνο.

Ο Δημήτρης Καρβέλας πάλεψε σκληρά μέχρι το τέλος κι ακόμη και μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες έδινε το "παρών" τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια του Ηαρακλή.

Ο εκλιπών ήταν μέχρι πρότινος μάνατζερ στον Ηρακλή, ενώ είχε περάσει από τη θέση αυτή και στις μικρές εθνικές ομάδες. Εργάστηκε για χρόνια στο αγαπημένο του Αιγάλεω, ενώ διετέλεσε τιμ μάνατζερ στην ΑΕΚ, τη Νέα Κηφισιά και τον Φάρο.

Αναλυτικά:

"Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του Δημήτρη Καρβέλα, που "έφυγε" σήμερα από τη ζωή, μετά από πολύχρονη και γενναία μάχη με τον καρκίνο.Ο Δημήτρης Καρβέλας πάλεψε σκληρά για να κρατηθεί στη ζωή και ήταν μαχητής μέχρι το τέλος. Ακόμη και μέχρι πριν από μερικές βδομάδες, παρά τη δοκιμασία, που περνούσε, έδινε το "παρών" τόσο στο Ιβανώφειο όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια του ΗΡΑΚΛΗ.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Δημήτρη δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ".from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/317Kig3
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->