-->

Η αύξηση των κρουσμάτων φέρνει παράταση στην παραγωγή αντισηπτικών

ΑΠΕ ΜΠΕ

Η διατήρηση των υψηλών επιπέδων παραγωγής των προϊόντων αυτών (αντισηπτικών) είναι επιβεβλημένη εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων αναφέρει η τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή.

Σύμφωνα με την αιτιολογική έκθεση, «με την αξιολογούμενη ρύθμιση επιδιώκεται η παράταση της δυνατότητας των επιχειρήσεων που ήδη κατέχουν άδεια παραγωγής φαρμακευτικών ή καλλυντικών προϊόντων και μόνο ως προς την παραγωγή απολυμαντικών προϊόντων τύπου 1 για ανθρώπινη χρήση, είτε σε μορφή υγρή ή γέλης, είτε εμποτισμένα μαντηλάκια, να συνεχίσουν να παράγουν αυτά σε επαρκείς ποσότητες.

Η διατήρηση των υψηλών επιπέδων παραγωγής των προϊόντων αυτών είναι επιβεβλημένη, εξαιτίας της αύξησης των κρουσμάτων και της συνέχισης της πανδημίας, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος έλλειψης της αγοράς από τα ανωτέρω προϊόντα αντισηψίας πρώτης ανάγκης.

Υπό τα δεδομένα αυτά, η αποτελεσματική αντιμετώπιση της περαιτέρω διασποράς της νόσου του κορανιού-COVID 19, αλλά και η εξασφάλιση επαρκούς προσφοράς για την κάλυψη της υψηλής ζήτησης καθιστούν τη ρύθμιση για την παράταση της δυνατότητας συνέχισης της παραγωγής αναγκαία».

Δείτε την τροπολογία ΕΔΩfrom Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3d1qCN9
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->