-->

ΗΣΑΠ: Πώς εκτελούνται τα δρομολόγια μετά το τραγικό δυστύχημα

ΗΣΑΠ: Πώς εκτελούνται τα δρομολόγια μετά το τραγικό δυστύχημα

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η κυκλοφορία των συρμών του ΗΣΑΠ - μετά το δυστύχημα με έναν νεκρό εργάτη στον Άγιο Νικόλαο - θα αποκατασταθεί μετά από αρκετές ώρες 

Τραγικό δυστύχημα με ένα νεκρό σημειώθηκε λίγο πριν τις 5:00 το πρωί της Τρίτης στο ύψος του σταθμού του Αγίου Νικολάου στον ΗΣΑΠ, όταν ειδική μηχανή λείανσης που είχε ξεκινήσει από την Κηφισιά παρουσίασε βλάβη στα φρένα με αποτέλεσμα να αρχίσει να κινείται ανεξέλεγκτα προτού τελικά συγκρουστεί με άλλο τρένο.

Αντιλαμβανόμενοι το πρόβλημα, οι εργαζόμενοι άνοιξαν τις πόρτες και προσπάθησαν να εγκαταλείψουν τον συρμό πριν την πρόσκρουση, με αποτέλεσμα τρεις από αυτούς να τραυματίζονται - ο ένας από αυτούς θανάσιμα.

Σημειώνεται πως στο σημείο έχουν διακοπεί τα δρομολόγια, ενώ συρμοί κυκλοφορούν από τον Πειραιά έως την Ομόνοια και από τα Άνω Πατήσια έως την Κηφισιά.

Κλειστοί, επομένως, παραμένουν οι σταθμοί:

  • Βικτώρια
  • Αττική
  • Άγιος Νικόλαος
  • Κάτω Πατήσια
  • Άγιος Ελευθέριος

Νωρίτερα ο Νίκος Χαιρέτας, διευθύνων σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ, ανέφερε πως η διαδικασία για να απελευθερωθούν οι γραμμές από τις μηχανές «θα πάρει ώρες».

«Αυτό θα το εκτιμήσει η ομάδα εκτροχιασμού που θα φροντίσει για τη μετακίνηση της μηχανής που είναι στις γραμμές», είπε, προσθέτοντας πως γίνεται συνεννόηση με τον ΟΑΣΑ για την ενίσχυση των συγκοινωνιών στο τμήμα που δεν θα κυκλοφορούν συρμοί. 

Σημειώνεται πως μέσα στην ημέρα λεωφορεία θα μεταφέρουν τους επιβάτες από τον ένα σταθμό στον άλλο,  ενώ αργότερα ενδέχεται να δοθεί σε κυκλοφορία το τμήμα Κηφισιά - Πευκάκια.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3ccXhyS
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->