«Κομμένο» το γυμναστήριο για τους ανεμβολίαστους, τι ισχύει με τις μεταβιβάσεις των συνδρομών

Pixabay

Ο γενικός γραμματέας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Γυμναστηρίων, Δώρος Κλεοβούλου δήλωσε σχετικά με το θέμα οτι δεν μπορεί να γίνει μεταβίβαση της συνδρομής στο γυμναστήριο καθώς το παραστατικό έχει κοπεί σε συγκεκριμένο όνομα.

Μπλόκο στους ανεμβολίαστους στα γυμναστήριο πλέον από σήμερα μετά και την ανακοίνωση των νέων μέτρων που δημοσιεύτηκαν μάλιστα σε ΦΕΚ το πρωί του Σαββάτου.

Νέα μέτρα ρίχνουν άκυρο πλέον σε όσους θέλουν να γυμναστούν χωρίς να έχουν κάνει το εμβόλιο. Συγκεκριμένα:

Για τα γυμναστήρια συγκεκριμένα ισχύουν τα εξής:

  • Δυνατότητα λειτουργίας μόνο για πρόσωπα που έχουν εμβολιασθεί ή νοσήσει κατά το τελευταίο εξάμηνο.
  • Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών, δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test).

Τι θα γίνει με τις συνδρομές των ανεμβολίαστων;

Ένα σημαντικό τμήμα του πελατολογίου των γυμναστηρίων - οι μη εμβολιασμένοι - από τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου θα αποτελούν παρελθόν καθώς με τα νέα μέτρα δεν θα τους επιτρέπεται πλέον η είσοδος σε αυτά ούτε με την επίδειξη αρνητικού rapid test.

Το νέο μέτρο φέρνει τα πάνω κάτω στα γυμναστήρια με τους ιδιοκτήτες τους να λένε ότι σε μια δύσκολη οικονομική χρονική συγκυρία λόγω της παρατεταμένης πανδημίας, χάνουν ένα ποσοστό του πελατολογίου τους με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Το μεγάλο ερώτημα φυσικά είναι τι θα γίνει με τις συνδρομές των ανεμβολίαστων που έχουν προπληρώσει πακέτα 3μηνης και 6μηνης συνδρομής κ μέχρι τώρα έμπαιναν με rapid test.

Αρκετοί πάντως είναι εκείνοι που προτιμούν να «κόψουν» το γυμναστήριο παρά να εμβολιαστούν, ενώ ορισμένοι «πωλούν» τις συνδρομές τους, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Μπορείτε να πουλήσετε τη συνδρομή στο γυμναστήριο;

Πάντως ο γενικός γραμματέας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Γυμναστηρίων, Δώρος Κλεοβούλου, διευκρίνισε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ πως «μεταβιβάσιμη η συνδρομή ουσιαστικά δεν μπορεί να είναι γιατί το παραστατικό έχει κοπεί σε συγκεκριμένο όνομα. Εκείνο το οποίο θα γίνει είναι η παράταση, το πάγωμα των συνδρομών αυτών».

«Μπαίνουμε σε μια διαδικασία ξανά για τα γυμναστήρια, άλλο ένα πλήγμα… Εκείνο που πρέπει να τονίσω είναι ότι ο κύριος όγκος των μελών των γυμναστηρίων είναι από 20 έως 30 χρόνων. Φαίνεται ότι μια μεγάλη μερίδα από τους ανεμβολίαστους είναι σε αυτή την ηλικία», τόνισε ακόμη ο κ. Κλεοβούλου..

«Ήδη από σήμερα όσοι έχουν νοσήσει ή έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού μπορούν να έρχονται στα γυμναστήρια. Άρα θα αποκλειστεί περίπου ένα 30 με 35% των μελών των γυμναστηρίων με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Θέλω να τονίσω επίσης ότι το γεγονός αυτό θα εντείνει το φαινόμενο κάποιοι ασυνείδητοι τυχοδιώκτες να αρχίσουν να παρέχουν υπηρεσίες σωματικής άσκησης σε διάφορα σημεία, διαμερίσματα, υπόγεια, πλατείες, ταράτσες, πυλωτές κτλ. Πρέπει οι ελεγκτικοί μηχανισμοί να κινηθούν», συμπλήρωσε.



from Όλες οι ειδήσεις - Ειδήσεις https://ift.tt/2ZbwPml
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη