-->

Θεσσαλονίκη: Περιπέτεια για οδηγό ταξί με επιβάτη που δεν φορούσε μάσκα (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: Περιπέτεια για οδηγό ταξί με επιβάτη που δεν φορούσε μάσκα (βίντεο)

Μια περιπετειώδη και επεισοδιακή κούρσα είχε οδηγός ταξί στη Θεσσαλονίκη ο οποίος μάλιστα κατέληξε στο νοσοκομείο από τα χτυπήματα του πελάτη του ο οποίος δεν ήθελε να φορέσει μάσκα

Ο οδηγός ταξί περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια στην κάμερα το επεισόδιο. Η κούρσα φαινόταν εξ αρχής δύσκολη καθώς ο επιβάτης, δεν είχε προστατευτική μάσκα κατά του κορονοϊού. Ο οδηγός ταξί έδωσε στον πελάτη του, στη συνέχεια όμως για να μιλήσει στο τηλέφωνο την κατέβασε και φώναζε, όπως υποστηρίζει ο οδηγός.

Ο οδηγός ζήτησε από τον πελάτη του να φορέσει την μάσκα ή να κατέβει. Τότε ο επιβάτης, εξαγριώθηκε και χτυπούσε το αυτοκίνητο. Παρότι ο οδηγός τον ενημέρωσε για τα καρδιολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει εκείνος συνέχισε με αποτέλεσμα οι δύο άντρες να πιαστούν στα χέρια.

Οι δύο άνδρες κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα, ο επιβάτης συνελήφθη και ο οδηγός μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3oQ4L0D
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->