Προπονητής τένις: «Η ζωή του περιστρεφόταν μόνο γύρω από ανήλικες», τον παρακολουθούσαν επί δύο μήνες

Προπονητής τένις: «Η ζωή του περιστρεφόταν μόνο γύρω από ανήλικες», τον παρακολουθούσαν επί δύο μήνες

Υπό την στενή παρακολούθηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων βρισκόταν ο 35χρονος προπονητής επί τουλάχιστον δύο μήνες

Μετά τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του 35χρονου προπονητή τένις, αστυνομικοί που είχαν γίνει «σκιά του» για περίπου δύο μήνες δεν άργησαν να αντιληφθούν πως «η ζωή του περιστρεφόταν μόνο γύρω από ανήλικες», τις οποίες προπονούσε ενώ μάλιστα ταξίδευε συχνά μαζί τους για 2-3 ημέρες με αφορμή τουρνούα τένις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, οι έρευνες εις βάρος του άνδρα ξεκίνησαν όταν οι γονείς μιας κοπέλας ηλικίας περίπου 15 ετών σήμερα αντιλήφθηκαν αλλαγές στη συμπεριφορά της. Από τη συζήτηση που είχαν μαζί της, διαπίστωσαν ότι «κάτι υπήρχε» με τον 35χρονο, ο οποίος την προπονούσε στο τένις για περισσότερα από δύο χρόνια.

Τότε ήταν που ξεκίνησε η διακριτική παρακολούθησή του, ενώ έπειτα από έρευνες που έκαναν άνδρες της ΕΛΑΣ κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη μίας ενήλικης σήμερα κοπέλας, που πριν από 6 περίπου χρόνια - σε ηλικία μόλις 13,5 ετών - αποπλανήθηκε και αυτή από τον προπονητή της. 

Ο 35χρονος νοίκιαζε σπίτι περίπου 200 μέτρα μακριά από τα γήπεδα του τένις στα Ανω Λιόσια, εκεί όπου μέχρι πριν από 6 μήνες έκανε προπονήσεις. Το τελευταίο, ωστόσο, διάστημα προπονούσε στον Ασπρόπυργο.

Σήμερα η απολογία του στον ανακριτή

Ο άνδρας παραμένει κρατούμενος στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, τηρώντας αρνητική στάση, απορρίπτοντας κάθε κατηγορία εις βάρος του και εκφράζοντας απορία για το ποιος μπορεί να «τον έμπλεξε» στην υπόθεση.

Μετά την απολογία του στον ανακριτή σήμερα το μεσημέρι και εφόσον διαταχθεί η προφυλάκιση του, είναι δεδομένο ότι η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων θα ζητήσει εισαγγελική άδεια για να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλα θύματα του 35χρονου προπονητή τένις.

Προκλητικές δηλώσεις του πατέρα του προπονητή: «Πόσο να αντισταθεί;»

Οργή προκάλεσαν, παράλληλα, το βράδυ της Δευτέρας οι απαράδεκτες δηλώσεις του πατέρα του φερόμενου ως δράστη.

Υποστήριξε ότι ο γιος του είχε σχέση με τη μία από τις δύο 14χρονες που τον κατηγορούν και έκανε λόγο για μια καλά οργανωμένη σκευωρία σε βάρος του παιδιού του:

«Δεν είχε βιασμό με συναίνεση κάθισε το κορίτσι. Δεν είχε κανένα θέμα, έρχονταν και στο σπίτι μου. Ο πατέρας αυτός θέλει να εκδικηθεί τον γιο μου με ό,τι τρόπο υπάρχει. Δεν είπα ότι είναι αθώος ο γιος μου, έκανε τη μ… αυτή, γιατί έχεις τον πειρασμό δίπλα σου. Λοιπόν και τα παιδιά του την πέφτανε στα ίσα.

Ποια μαθήτρια δεν θέλει τον καθηγητή της που είναι ωραίος και άνετος. Και ποια οικογένεια δεν θέλει έναν καθηγητή για την κόρη της».

Ο πατέρας του προπονητή επέμεινε, παράλληλα, πως ο γιος του έχει ελαφρυντικά, με δεδομένο ότι - όπως ισχυρίζεται - υπήρξε η συναίνεση της 14χρονης μαθήτριας:

Ποια μαθήτρια δεν θέλει τον καθηγητή που είναι ωραίος και άνετος.... Όλα τα πιτσιρίκια του την πέφτουν, ακόμα και μανάδες, αλλά πόσο να αντισταθεί; Ένα νέο παιδί πόσο να αντισταθεί; Όταν αφήνουν τα παιδιά τους, φεύγουν και τα τρέχει τώρα τέσσερις μέρες στη Βουλγαρία, στα Σκόπια…Φταίμε όλοι μαζί… Δυστυχώς φταίμε όλοι μαζί.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/305sr91
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη