Αποδοκιμασίες κατά του Άδωνι στο Σύνταγμα από επαγγελματίες της εστίασης (βίντεο)

eurokinissi

Αποδοκιμάστηκε από επαγγελματίες της εστίασης που έχουν κλείσει τα μαγαζιά τους και διαμαρτύρονται σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης

Στο Σύνταγμα συνάντησε τους επαγγελματίες της εστίασης που έχουν κλείσει σήμερα τα μαγαζιά τους ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ μετά από σύντομη συζήτηση μαζί τους αποδοκιμάστηκε.

{https://www.youtube.com/watch?v=aY4W-XEOECI}

Αποδοκιμάστηκε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, από επαγγελματίες της εστίασης που διαμαρτύρονται ζητώντας μέτρα ανακούφισης, αλλά και να μην γίνονται οι ίδιοι ελεγκτικός μηχανισμός ώστε να επιβεβαιώνουν τη γνησιότητα του πιστοποιητικού των πελατών τους.

{https://www.youtube.com/watch?v=QKwxH0a5ycg}

Η ολιγόλεπτη συζήτηση ήταν έντονη, ενώ όταν ο υπουργός αποφάσισε να αποχωρήσει αποδοκιμάστηκε από τους συγκεντρωμένους, οι οποίοι φώναξαν συνθήματα για την ενίσχυση του ΕΣΥ.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3kJyozl
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη