Καραμανλής: Η ΣΤΑΣΥ και οι Αρχές ερευνούν τα ακριβή αίτια για το εργατικό δυστύχημα στον ΗΣΑΠ

Καραμανλής: Η ΣΤΑΣΥ και οι Αρχές ερευνούν τα ακριβή αίτια για το εργατικό δυστύχημα στον ΗΣΑΠ

Με ανάρτηση του ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών αναφέρθηκε στο σοκαριστικό εργατικό δυστύχημα στον ΗΣΑΠ δίνοντας συλληπητήρια στην οικογένεια του νεκρού.

Στο εργατικό δυστύχημα που έγινε τα ξημερώματα στις γραμμές του ΗΣΑΠ, με έναν 41χρονο υπάλληλο να χάνει τη ζωή του, αναφέρεται σε ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Αχ. Καραμανλής.

«Η σημερινή μέρα ξεκίνησε δυστυχώς με το πιο τραγικό νέο. Ένας νέος άνθρωπος έφυγε από τη ζωή την ώρα που έκανε τη δουλειά του.

Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Η ΣΤΑΣΥ και οι Αρχές ερευνούν με υπευθυνότητα τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος», αναφέρει ο Κώστας Καραμανλής.

Το δυστύχημα σημειώθηκε, έπειτα από βλάβη σε μηχάνημα που χρησιμοποιούσε αυστριακό συνεργείο για εξειδικευμένες εργασίες λείανσης των γραμμών, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις εργαζόμενοι, δύο Έλληνες κι ένας Αυστριακός μέλη του συνεργείου, οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», όπου τελικά ο ένας από του Έλληνες κατέληξε.

{https://twitter.com/karamanlis_k/status/1460525388971532296?s=20}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3DhGdn8
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη