Θέμης Χειμάρας: Η Αρχαία Μελιταία στο φως!

Δείτε όσα ανέφερε ο βουλευτής Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας:

Η Αρχαία Μελιταία στο φως!

Αυτός ήταν ο κοινός τόπος της συνάντησής μου με τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Θανάση Καρακάvτζα, τον Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Αλιευτικής Πολιτικής Κώστα Αποστολόπουλο, τον Προέδρο Κοινότητας Μελιταίας Βασίλη Καραπέτσα και τον Αρχαιολόγο Λάμπρο Σταυρογιάννη. 

Η Μελιταία διαθέτει ένα ιδιαίτερο πολιτιστικό απόθεμα που την καθιστά μοναδική, ενώ υπάρχουν σημαντικές ενδείξεις για την ύπαρξη του μοναδικού αρχαίου θεάτρου στη Φθιώτιδα, όπως μας ανέλυσε ο κ. Σταυρογιάννης, ο οποίος ασχολείται ενεργά με το θέμα εδώ και αρκετά χρόνια.

Στόχος όλων μας είναι άμεσα, να προχωρήσουμε στην υλοποίηση δράσεων για τη ανάδειξη, την προστασία και τη διασύνδεσή του με την  τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του Δομοκού. 

Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη κ. Σπανό, ο οποίος από την αρχή υποστηρίζει την προσπάθεια και τους Αντιπεριφερειάρχες για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας.

Είμαι βέβαιος πως τη σύμπραξη όλων μας, ο ΦΘιωτικός αρχαιολογικός πλούτος θα μας εκπλήξει για μία ακόμη φορά!

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη