Μπλόκο στον υποχρεωτικό εμβολιασμό στην εστίαση: Το μπαλάκι των μέτρων στις επιχειρήσεις

Μπλόκο στον υποχρεωτικό εμβολιασμό στην εστίαση: Το μπαλάκι των μέτρων στις επιχειρήσεις

Όπως τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου δεν τίθεται θέμα υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στους εργαζόμενους της εστίασης.

Δεν τίθεται θέμα υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στους εργαζόμενους της εστίασης ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου κατά τη σημερινή ενημέρωση, τονίζοντας, ωστόσο, πως είναι στη διακριτική ευχέρεια των επιχειρήσεων η αξιολόγηση των μέτρων προστασίας κατά του κορονοϊού, είτε είναι μέσω τεστ είτε μέσω του εμβολίου.

Συγκεκριμένα όπως είπε:

«Συζητήσαμε το νέο πλαίσιο των μέτρων και ότι χρειάζεται η συνεργασία όλων των, πολιτείας, ελεγκτικών αρχών και αγοράς για να τη σωστή και επιτυχημένη εφαρμογής τους» και ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα υποχρεωτικότητας του εμβολίου, όπως δεν συμβαίνει σε καμία άλλη ευρωπαϊκή χώρα.

Τόνισε, ωστόσο, πως είναι στη διακριτική ευχέρεια των επιχειρήσεων να ρυθμίσουν το πλαίσιο μέσα στο οποίο οι εργαζόμενοί τους θα προστατευτούν καλύτερα από τον κορονοϊό, «είτε μέσω των διαγνωστικών τεστ, είτε μέσω του εμβολίου».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/31AEyep
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη