ΑΣΕΠ: Έτσι θα εισάγονται οι υποψήφιοι του κλάδου Επικοινωνιών και Πληροφορικής του Υπουργείου Εξωτερικών

ΑΣΕΠ: Έτσι θα εισάγονται οι υποψήφιοι του κλάδου Επικοινωνιών και Πληροφορικής του Υπουργείου Εξωτερικών

Με διαγωνισμό μέσω ΑΣΕΠ θα εισάγονται οι υποψήφιοι στον εισαγωγικό βαθμό του Κλάδου Επικοινωνιών και Πληροφορικής του Υπουργείου Εξωτερικών.

Προκειμένου να εισαχθούν υποψήφιοι υπάλληλοι στον εισαγωγικό βαθμό του κλάδου Επικοινωνιών και Πληροφορικής, προκηρύσσεται με κοινή απόφαση του Υπουργού Εξωτερικών και του Υπουργού Οικονομικών διαγωνισμός που γίνεται σαράντα (40) τουλάχιστον ημέρες μετά τη δημοσίευση περίληψης της σχετικής προκήρυξης σε τέσσερις (4) ημερήσιες πολιτικές εφημερίδες της πρωτεύουσας και στο διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου Εξωτερικών.

Η προκήρυξη ορίζει την ημέρα και την ώρα έναρξης του διαγωνισμού, τον τόπο διεξαγωγής του και τον αριθμό των υποψηφίων που διορίζονται σε κενές οργανικές θέσεις στον εισαγωγικό βαθμό, μετά την επιτυχία τους στον διαγωνισμό.

1. Ο διαγωνισμός διενεργείται σε συνεχείς ημέρες χωρίς να εξαιρούνται οι Κυριακές ή οι επίσημες ημέρες αργίας, εφόσον αυτό κρίνεται αναγκαίο από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Εξετάσεων.
2. Εάν δεν είναι δυνατή, για οποιοδήποτε λόγο, η έναρξη του διαγωνισμού την ημέρα που ορίσθηκε, ορίζεται από τον Υπουργό νέα ημέρα έναρξής του, μεταγενέστερη της αρχικής ορισθείσης. Η αναβολή αυτή δεν δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό σε άλλους υποψηφίους εκτός από αυτούς που έγιναν ήδη δεκτοί.
3. O διαγωνισμός διεξάγεται κατά στάδια. Τα στάδια είναι όσα και τα εξεταζόμενα μαθήματα. Μετά το πέρας κάθε σταδίου εξάγονται αποτελέσματα.

Δείτε αναλαυτικά τα προσόντα και τα εξεταζόμενα μαθήματα ΕΔΩ



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3Dkgp9R
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη