-->

Στο Νοσοκομείο ο Προκόπης Παυλόπουλος που διαγνώστηκε με κορονοϊό – Η ανακοίνωση των γιατρών

intime

Στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» εισήχθη και θα παραμείνει προληπτικά τις επόμενες ημέρες ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος που διαγνώστηκε με κορονοϊό.

Για προληπτική ολιγοήμερη παρακολούθηση θα παραμείνει στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος διαγνώστηκε με κορονοϊό.

Σύμφωνα με τον θεράποντα ιατρό του, ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ασυμπτωματικός και εμβολιασμένος και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται πολύ καλή. Ο μόνος λόγος σύμφωνα με την ανακοίνωση για τον οποίο θα παραμείνει στο νοσοκομείο είναι πως έχει ιστορικό ως ασθενής ΧΑΠ.

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου «Αλεξάνδρα»

Σήμερα 06/11/2021 και ώρα 11:10 π.μ. εισήχθη στη Θεραπευτική Κλινική του Γ.Ν.Α. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Καθηγητής Κος Προκόπιος Παυλόπουλος για προληπτικούς λόγους.

Ο πρώην ΠτΔ είναι εμβολιασμένος, ασυμπτωματικός, η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή και κρίθηκε (από τον θεράποντα ιατρό του) προληπτικά η ολιγοήμερη παρακολούθηση σε Νοσοκομειακό περιβάλλον, λόγω του ατομικού ιστορικού του ως ασθενής ΧΑΠ.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3bMoKHn
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->