Το πρόγραμμα αναβάσεων του ΕΟΣ Λαμίας για το β΄ δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου


Το πρόγραμμα αναβάσεων του ΕΟΣ Λαμίας για το β΄ δεκαπενθήμερο Νοεμβρίου: 

21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΔΟΜΟΚΟΣ

28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙΤΗ (ΝΕΟΧΩΡΙ-ΠΥΡΓΟΣ)

Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου ο ΕΟΣ Λαμίας θα πραγματοποιήσει πεζοπορία - περιήγηση στα μνημεία του Δομοκού. Η ανάβαση θα ξεκινήσει από το χωριό του Θαυμακού και από το παλιό μονοπάτι - καλντερίμι θα συναντήσουμε τις πηγές Τρία Δέντρα και Βοϊβόντα, το τούρκικο Χαμάμ και θα καταλήξουμε στην κορυφή του Στρογγυλόκαστρου. Η πορεία θα συνεχιστεί προς την πηγή Κιόσι, το μνημείο της μάχης του ελληνοτουρκικού πολέμου του 1897 και την Στενόλακκα. Η διαδρομή θα διαρκέσει 4 περίπου ώρες και είναι ιδανική για αρχάριους και παιδιά. Η μεταφορά θα γίνει με λεωφορείο. Πληροφορίες και δηλώσεις έως 19/11 στον συντονιστή Θάνο Τσόγκα (6972753977).

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου θα πεζοπορήσουμε στην Οίτη το μονοπάτι των τσοπάνηδων από το Νεοχώρι στους Αγίους Αποστόλους και την κορυφή Πύργος (υψ.2152μ.). Διάρκεια διαδρομής 7 ώρες.  Πληροφορίες και   δηλώσεις έως 26/11 στον συντονιστή Τάκη Παπαθανασίου (6974423866).






Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη